Már nem titkolják tovább! 67 évesen apa lett a népszerű színész
Steve Martin először lett apa 67 évesen, eddig pedig titkolták a kicsi világrajöttét is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Először lett apa a 67 éves népszerű amerikai színész, Steve Martin. A rózsaszín párduc sztárját második felesége, a 41 esztendős Anne Stringfield ajándékozta meg gyermekkel.

A pár több mint egy hónapig titokban tartotta a gyermekáldást a sajtó előtt, és még a kicsi nemét sem árulták el. A The New York Post értesülése szerint decemberben született meg a baba.

Titkolták a baba születését

- Hogyan tudták titokban tartani a baba születését, senki sem tudja. Steve mindig is nagyon óvta a magánéletét. Az biztos, hogy most rettentően boldogok, már nagyon régóta próbálkoztak, hogy gyerekük lehessen - mondta egy közeli barátjuk.

Martin íróként és előadóként kezdte pályafutását 45 évvel ezelőtt. Számos későbbi filmjében, köztük az Örömapában vagy a Tucatjával olcsóbb című családi vígjátékban találkozott az apaszereppel.

Feleségével - aki a frigy előtt a New Yorker magazin újságírója volt - 2007-ben keltek egybe, három év járás után.

Az esküvőre a sztár Los Angeles-i otthonában került sor, a vendégek - akik között ott volt például Tom Hanks és Diane Keaton - azt sem tudták, mire érkeznek, a meghívó szerint ugyanis csak egy partit akart tartani Martin.

Mindenki szereti a színészt

Martin hollywoodi népszerűségére jellemző, hogy háromszor vezette az Oscar-gálát. A sokoldalú színész zenészként is közismert, együttesében bendzsón játszik, bluegrass albumáért 2010-ben Grammy-díjat is kapott.

2007-ben - éppen jelenlegi felesége biztatására - kiadott egy önéletrajzot, melyben őszintén vallott a befutása előtti munkáiról, a kapcsolatairól, valamint arról, mennyi bátorságra volt szüksége ahhoz, hogy stand up komikusból végül világhírű színész lehessen.

Ezt is szeretjük