Borzalmasan meghízott a bombázó Claire Richards
Harmincon túl aranylemezek helyett már csak szaporodó kilóit számolgatja a popvilág egykori dédelgetett üdvöskéje.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem is olyan régen még elszánt rajongók hada követte mindenhova, de többségük ma már fel sem ismerné a testhezálló alig-ruhákban pózoló szexi lányból lassan elefántméretű asszonysággá hízó Claire Richardsot.

Kockás has helyett toka és rengő háj

A tinik kedvenc zenekarának számító Steps tagjaként a dögös sztár korábban minden alkalmat megragadott arra, hogy aprócska topokban és lehetetlenül szűk nadrágokban mutogassa izmos hasfalát, karcsú derekát és feszes fenekét, az önsanyargató edzés és a fárasztó táncpróbák eredményeit.

Szexis alakjának hála, Claire a popkvintett egyik legnépszerűbb tagja volt, a serdülő fiúk róla álmodoztak, a tinilányok pedig rá akartak hasonlítani.

A magazinok oldalairól ő mosolygott, rajongói elszántan követték, hogy csak egy pillanatra megláthassák, együttese pedig megállíthatatlanul menetelt felfelé a slágerlistákon.

A hírnév fogyatkozásával szaporodó kilók

Sajnos azonban, ahogy az ilyen limonádé diszkóslágereket gyártó, sármos fiúkból és dögös lányokból összetoborzott popbandáknál lenni szokott, a Steps sikerei is rövid életűek voltak.

Claire a kvintett egyik tagjával, Ian “H” Watkinsszal duóként folytatta karrierjét a showbizniszben, ám első albumuk máris csúfos bukást hozott.

Az énekesnő a visszavonulás mellett döntött, és egy sikertelen, mindössze két évig tartó házasságban próbált vigasztalást találni egykori zenekara háttértáncosával, Mark Webb-bel. A reflektorfényből kikerült sztár az utóbbi pár évben gyalázatosan elhagyta magát. Az edzésprogramokat sutba dobta, és úgy tűnik, a táncpróbák gyötrelmei helyett az evés örömeit választotta.

Ennek eredményeképpen legendásan vékony dereka és kockás hasa köré újabb és újabb zsírpárnák rakódtak le, vastag karjait pedig egy díjbirkózó is megirigyelhetné.

Ha mindehhez még hozzávesszük méretes hátsórészét és az álla alatt rengő tokát, nem csodálkozhatunk, hogy a hajdan testhezálló lycra-kosztümökben domborító énekesnő ma már csak bő nadrágokban és ormótlan, zsákszerű tunikákban érzi jól magát.

Ezt is szeretjük