Nem tudják, hogy halt meg a 33 éves zenész! Máig nem nyugszik az énekes családja
Újra előveszik Stephen Gately halálának ügyét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már öt éve, hogy a Boyzone egyik tagja, Stephen Gately elhunyt, családja mégsem tud belenyugodni a tragédiába.

Az énekes és Andrew Cowles

A férfi szülei úgy döntöttek, magánnyomozót bérelnek, hogy kiderítsék, valójában mi végzett a 33 évesen, tragikus körülmények között elhunyt zenésszel.

Ahogy Tony Gately, a sztár öccse fogalmazott, a mai napig nem kaptak egyértelmű választ, és túl sok a kérdőjel testvére halála körül.

Gately Mallorcán vesztette életét, szakértők szerint egy soha fel nem ismert szívbetegség vitte el, egyes hírek szerint a tüdejében felgyülemlett víz miatt szívrohamot kapott, a boncolás szerint azonban a saját hányásába fulladt bele.

Ezt azonban a család nem akarja elhinni. Ő az énekes párját, Adrew Cowlest gyanúsítják, hogy köze lehet a halálához. A gondolat az után érlelődött meg bennük, hogy vita támadt, kié is legyen Gately vagyona és 1 millió fontot érő lakása. Mind a két fél igényt tart rá ugyanis.

- Csak két ember van, aki tudja, mi volt azon az estén, amikor Steephen meghalt. Az egyik Andrew, a másik pedig egy bolgár fickó, Georgi. De egyikük se volt hajlandó elmondani, mi történt - mondta Tony Gately.

Az biztos, a halála előtti estét végigbulizta az énekes, rengeteget ivott. A rendőröknek a bolgár fiú elmondta, füves cigit szívtak, és utána hármasban közelebbi kapcsolatba is kerültek egymással, de ezen felül semmi mást nem tud.

Ezt is szeretjük