Fotók! 36 kilót fogyott 6 hónap alatt a híres színész
Stephen Fry a kemény fogyókúra előtt több, mint 130 kilót nyomott, így már a tükörbe is alig mert nézni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik az utóbbi időben látták Stephen Fry színészt valamelyik brit adón, vagy a Hallmark csatorna műsorán futó Kingdom – Az igazak ügyvédje sorozatban, azok talán el sem hitték, hogy a képernyőn látható korpulens pasas ugyanaz az egykor szikár férfi, akin anno a Fekete Viperában vagy a Majd a komornyikban kacagott a közönség.


Tény, a zaklatott magánéletű - sokáig nem mert a nyilvánosság elé állni azzal, hogy a férfiakhoz vonzódik -, bevallottan mániás depresszióban szenvedő sztár évről évre egyre súlyosabb egyéniséggé vált.

Míg egy napon már annyira undorodott a saját tükörképétől, hogy úgy döntött, megszabadul a felhalmozódott kilóktól.

Új élet ötven fölött

- Tudtam, hogy lépnem kell. Bár 194 centi magas vagyok, a 133 kiló még nekem is sok. Az első hónapban nem ettem kenyeret, krumplit és cukrot, így a zsír szinte olvadt rólam.

Azóta lemondtam másféle ételekről is, mint például a vörös húsok, ami által még többet fogytam.

És, be kell, valljam, bár sosem gondoltam, hogy egyszer ezt mondom, de egyre jobban élvezem az edzőtermi tréningeket. Éveket töltöttem azzal, hogy viccet csináltam az egészből, most meg tessék, teljesen a híve lettem – büszkélkedett az 51 éves sztár.

Testi-lelki erőre kapása állítólag egy új szerelemnek köszönhető: a nálánál 12 évvel fiatalabb Daniel Cohennel mindenki előtt felvállalják kapcsolatukat. Mindenesetre, Fry tényleg kicserélődőtt, rengeteg mindenre jut ideje mostanság: forgatják a Kingdom újabb részeit, folytatja kultikus műveltségi műsorát, a QI-t, könyvet ír és szorgosan twitterezik is, ahol rengeteg rajongója olvassa bejegyzéseit.

Fry ősrégi barátja doktor House-nak

Talán kevesebben tudják, de a színész ősrégi barátja doktor House-nak, azaz Hugh Laurie-nek, akivel még a Cambridge-i egyetemi évek alatt ismerkedtek össze, és aki karrierje kezdetén mufurckodás helyett leginkább a mókás brit figuráját öltötte magára.

Ha a hírek igazak, akkor kilencvenes évekbeli közös bohóckodásaik - Fekete vipera, Majd a komornyik – után a közeljövőben ismét együtt szórakoztathatják majd a nézőket a House legújabb évadjában, ahol Fry ezúttal egy brit orvost kelt életre.

Ezt is szeretjük