Ma 42 éves a hittérítővé lett Stephen Baldwin

Híres testvéreihez hasonlóan ő is színészettel kezdte, igazi hivatását azonban Krisztus katonájaként találta meg a ma 42 éves Stephen Baldwin.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Stephen Andrew Baldwin pályafutása során a lehető legváltozatosabb szerepekben próbálta ki magát: operaénekesként kezdte, színészettel folytatta, végül a prédikációnál kötött ki.

A sokoldalú színész 1966.május 12-én látta meg a napvilágot a new york-i Massapequa-ban. Történelemtanár és fociedző apjának, Alexander-nek talán az lehetett a titkos vágya, hogy feleségével, Carol-lal összehozzák saját focicsapatukat, de végül négy fiúnál megállt a sor.

Ekkoriban még senki sem sejtette, hogy a testvéreket néhány év múlva a Baldwin-fivérek néven fogja megismerni a világ, és nők tízezrei hevernek majd a lábaik előtt.

Az operától a filmvászonig

A szőke, kékszemű szívtipró a középiskola évei alatt nagy sikereket ért el operaénekesként, érettségi után azonban nem ezt a pályát folytatta, hanem színművészeti akadémiára jelentkezett.

Itt mindössze egy évig folytatta tanulmányait, utána kisebb TV-szerepekben bukkant fel.

Első komoly szerepét 1988-ban, a Háborús fenevad című filmdrámában kapta meg. Ezt követően olyan filmekben játszott, mint a Született július 4-én vagy az Utolsó kijárat Brooklyn, 1995-ben pedig a Közönséges bűnözők meghozta a valódi áttörést.

Bár a filmvásznon soha nem ért a leghíresebb Baldwin-fivér, Alec sikereinek nyomába, Stephen számtalan népszerű TV-show-ban szerepelt, valamint rendezőként is kipróbálta magát.

A szeptember 11-i terrortámadás kiváltotta sokk nyomán, és brazil házvezetőnőjének hatására a színész feladta a sármos szépfiú szerepét, és Jézusnak szentelte életét.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Feleségével, Kennyával egy kis faluban él, napjait az evangélizáció, a keresztény ifjúsági szervezetek munkájának segítése tölti ki. Míg fivérei továbbra is a hírnév rögös útján járnak, Stephen úgy érzi, megtalálta lelki békéjét és igazi hivatását.

Ezt is szeretjük