20 évvel fiatalabb kollégájára cserélik a műsorvezetőt! Kiakadt, amikor megtudta

Egy interjúban mesélt a csatorna döntéséről Stephen Colbert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2014 óta Stephen Colbert vezeti a The Late Show-t a CBS csatornán, ami ez idáig hatalmas népszerűségnek örvendett. Pont ezért döntöttek úgy a vezetők, hogy a talkshow kap egy kistestvért is, a The Late Late Show-nak keresztelt műsort, James Corden vezetésével, ami egy későbbi, kevésbé nézett időpontban kapott helyet a csatornán.

A probléma csak az, hogy a The Late Late Show mára sokkal nézettebbé vált, mint az elődje, így a CBS bejelentette, hogy megcserélik a két műsor időpontját, és James Corden kapja a főműsoridős helyet. A műsorvezető veterán Colbertet megdöbbentették a hírek, a The Hollywood Reporternek ezt nyilatkozta a cseréről:

- Úgy éreztem, már nem elég jó a műsor, amit csinálok. Hogy én magam sem vagyok elég jó. Ez nagyon földhöz vágott. Persze nagyon kedvelem Jamest, régi a barátságunk, így örülök a sikereinek, de rosszulesett a vezetőség döntése - árulta el a magazinnak.

James Corden népszerűségét főként a Carpool Karaoke című szegmensnek köszönheti, amelyben a híres énekesek beülnek az autójába, és az anyósülésről éneklik el vele együtt a leghíresebb slágereiket. Ráadásul a Youtube-on is rekordokat döntögetnek a Carpool Karaoke-videók, amelyeket az adás után több millióan néznek vissza.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük