Lebukott: három különböző nővel csalta férje a színésznőt! Csúnya véget ért a házasságuk

Stephanie March válópert indított.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 40 éves Stephanie March színésznő 2005-ben ment feleségül az amerikai sztárséfhez, az 50 éves Bobby Flayhez.

A Lódító hódító, a Mr. és Mrs. Smith és a Különleges ügyosztály sztárja azóta már valószínűleg bánja, hogy akkor a férfi mellett döntött.

Három nővel csalta meg

Áprilisban röppent fel az első hír arról, hogy Stephanie March és Bobby Flay szakítottak. Azóta kiderült, hogy ez igaz, már szétköltöztek, és a válópert is elindították.

Az In Touch értesülései szerint a színésznő jelenleg nyeregben érzi magát, ugyanis férjéről a bíróság előtt is kiderült, hogy az elmúlt években több nővel megcsalta őt.

Ez az információ pedig hatással lehet arra, hogy mekkora összeget szavaznak majd meg Stephanie számára a közös vagyonból a válás befejeztével.

A hamarosan csak exházaspár egyik ismerőse azt nyilatkozta, Stephanie rájött, hogy Bobby 2010-ben többször megcsalta őt January Jones színésznővel, illetve rajtakapta egy ételstylisttal és a titkárnőjével is.

A tíz éve tartó házasságnak tehát vége, és nagyon úgy tűnik, Stephanie és Bobby többé már barátok sem lesznek.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük