Közel 100 kilót fogyott az egykor hájas Star Jones
Star Jonesnak saját bevallása szerint régen a hamburger volt a legjobb barátja, mégis képes volt túlsúlyától megszabadulni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 47 éves Star Jones bomba formában van. Fiatalabb korában még 73 kiló többletet cipelt magán, ám azóta mintha újjászületett volna. Bár tény, hogy nem természetes úton szabadult meg a tekintélyes súlyfeleslegtől.

Kevesebb kilóval boldogabb

Egy őszinte interjúban azt nyilatkozta, egy forró manhattani éjszakán határozta el magát, hogy dokumentálni fogja életét a maga sallangmentes módján. Azt is elárulta, hogy végleg szeretett volna lefogyni.

Bár nem az oly népszerű zsírleszívás mellett döntött, azért kapott segítséget a folyamat elindításához, ugyanis gyomorszűkítő műtétet hajtottak rajta végre.

A beavatkozást követő három évben rengeteget változott megjelenése, és ezt az állapotot azóta is sikerül fenntartania.

Utóbb elmondta, hogy médiaszereplései megkövetelték tőle a vonzó külsőt:

- A műtét előtti este szinte alig aludtam, olyan ideges voltam. Hogy engedhetem meg magamnak, hogy ilyen sokat költsek a testemre? - idézte fel emlékeit az azóta sikeres tévés személyiséggé vált Jones.

Azt is elmesélte, hogy gyerekkorában rengeteg kísértésnek volt kitéve, hiszen a vasárnapi ebédnél mindig roskadozott az asztaluk a különböző nyalánkságoktól, bár édesanyja rászólt, ha úgy látta, már eleget evett.

Jones 1991-ben otthagyta asszisztensi állását, majd az NBC tudósítójaként kezdett dolgozni. A munka okozta stressz és a beilleszkedési kényszer aztán még több evésre ösztönözte:

- A dupla sajtos hamburger lett a legjobb barátom - vallotta be egy interjúban.

Ezt is szeretjük