Elhunyt a Star Wars-filmek legendás sztárja! Otthonában érte a halál a színészt

Erik Bauersfeld 93 évesen távozott az élők sorából.

Elhunyt a Star Wars-széria közkedvelt karakterét, az Ackbar admirálist alakító színész, Erik Bauersfeld.

A sztár 93 évesen hunyt el kaliforniai otthonában, április 3-án. Halálhírét a menedzsere már meg is erősítette a Hollywood Reporternek.

- Erik Bauersfeld korához képest kiváló egészségnek örvendett. Nagyon örült, amikor J. J. Abrams tavaly megkereste, hogy visszatérne-e a Star Wars: Az ébredő erő című filmbe, Ackbar admirális hangjaként. Nagyon várta az új részt, sajnáljuk, hogy nem érhette meg - nyilatkozta egyik közeli barátja az Inqvisitr magazinnak.

A sztár olyan alkotásokban szólaltatta meg jellegzetes hangját, mint az A. I. - Mesterséges értelem vagy a Bíborhegy, kedvenc szerepe mégis a Star Wars admirálisa volt. Annyira kötődött a karakterhez, hogy a filmhez készült összes számítógépes játékban is ő adta a hangját Ackbarnak.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük