Gyász! Rákban elhunyt Stanley Tucci felesége

Három gyermeke lett félárva

Hosszú betegség után halt meg a híres amerikai sztár felesége, aki emberfeletti erővel küzdött a kórral.

Alig telt el néhány hét, mióta Liam Neeson felesége, Natasha Richardson váratlanul életét vesztette egy tragikus síbaleset következményeként, és máris újabb szomorú hírt közölt a New York Post: néhány nappal ezelőtt elhunyt Stanley Tucci felesége, Kate Tucci.

14 éve voltak boldog házasok

A pár 14 évvel ezelőtt kötött házasságot, és három gyermekük született, Isabel és Nicolo ikrek voltak, harmadikként pedig Camilla érkezett a családba.

Kate Tucci hosszú ideje küzdött emberfeletti erővel a rákkal, ám a halálos kór végül legyőzte szervezetét.

A gyászoló család múlt hétvégén tartotta meg a virrasztást Kate emlékére, írta meg a neves tengerentúli újság csütörtökön.

- A feleségem egy igazán különleges ember volt, aki betegsége ellenére mindannyiunk számára megmutatta, micsoda hatalmas erő lakozott benne – nyilatkozta a 48 éves amerikai színész.

Több mint negyed évszázada a pályán

Stanley Tucci filmes pályafutása az 1985-ös Prizzik becsületével kezdődött, az elmúlt évtizedekben pedig komikusi és drámai szerepekben egyaránt brillírozott. Láthattuk A Pelikán ügyiratban, a Sorsjegyesekben és a Szentivánéji álomban.

Az elmúlt években pedig olyan sikerekes mozikban szerepelt, mint Az ördög Pradát visel, a Terminál vagy a Hölgyválasz.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A színészet mellett szívesen kölcsönzi hangját különféle animációs filmek figuráinak, őt hallhattuk például a Cincin lovagban és a Csimpilótákban is.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük