Tanszerekkel és adománykártyákkal segíthetünk a rászoruló iskolásoknak (x)
A szülők jól tudják: a tanévkezdés nem mindig gondtalan, ugyanis minden ősszel komoly kiadásokat jelent. A szeptember 5-ig zajló Adni Öröm! jótékonysági akció keretében iskolaszer-adománykártyákkal támogathatod a rászoruló családok gyermekeit az INTERSPAR áruházakban és a SPAR online shopon keresztül. Augusztus 25. és 28. között pedig a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei személyesen fogadják a tanszeradomány-felajánlásokat a SPAR-csoport hipermarketjeiben.

Adni Öröm tanszergyűjtő akció Femina.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emlékszel még, amikor kisgyerekként az első sulinap előtti estén anyukáddal együtt pakoltad az iskolatáskád? Milyen jó volt ceruzákat egyesével a tolltartóba rendezni és a tankönyveket bekötni? Miután szülő lettél, megtanultad azt is, hogy az iskolai eszközök bevásárlólistája néha igen hosszú, és a tanévkezdés milyen költséges. Vannak, akiknek ezek a kiadások kirívóan nagy terhet jelentenek.

Adománykártyából tanszerrel töltött iskolatáska

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR idén először szervezi meg iskolakezdési gyűjtőakcióját, amellyel azokat támogatja, akiknek megterhelő vagy teljesíthetetlen anyagi kihívást jelent az iskolakezdés. Szeptember 5-ig nekik segíthetsz most Te is! Számukra teheted könnyebbé az iskolakezdést az 500, 1500, 3000, 5000 és 10000 forintos címletekben megvásárolható adománykártyákkal. Az általuk jelképesen megvett termékeket színesceruza-készletre, füzetcsomagra, írószerekkel teli tolltartóra, rajzkészletre, tanszerekkel megtöltött iskolatáskára váltja a Szeretetszolgálat, amelyeket még a tanévkezdés előtt eljuttatnak munkatársaik a rászoruló családok iskolás gyermekeihez. Az akcióban részt vevő 33 INTERSPAR áruház elérhetőségét a www.adniorom.hu oldalon találod meg, az adománykártyákat pedig akár a SPAR online shopban is megvásárolhatod. 

Adományozz Te is iskolaszereket a rászorulóknak!

Az Adni Öröm! tanszergyűjtő akció során tárgyi felajánlásokkal is támogathatod a kezdeményezést. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei 2021. augusztus 25-28. között országosan 33 INTERSPAR áruházba települnek ki, hogy személyesen gyűjtsék a hipermarketekben, helyben megvásárolt adományokat a tanévkezdés megkönnyítéséhez. A családok ezeket a taneszközöket, kellékeket is megkapják még az iskolakezdés előtt.

Részletekért kattints: www.adniorom.hu !

Ezt is szeretjük