Íme, kedvenc televíziós sorozataid szerelmespárjai
Nézd meg, mely sorozatban mely szereplők lettek szerelmesek egymásba!

Dia

 	Derek és Penelope - Gyilkos elmék 	Bár a harmadik évadtól Penelope Kevin Lynch barátnője lesz, a sorozat folyamán gyakran flörtöl Derekkel. Habár Kirsten Vangsness a civil életben nyíltan vállalja másságát, a képernyőn remek párost alkot a szexi Shemar Moore-ral. 	Kapcsolódó cikk: 	Kristen Vangsness elismerte,  valójában a nőkhöz vonzódik »

Derek és Penelope - Gyilkos elmék

Bár a harmadik évadtól Penelope Kevin Lynch barátnője lesz, a sorozat folyamán gyakran flörtöl Derekkel. Habár Kirsten Vangsness a civil életben nyíltan vállalja másságát, a képernyőn remek párost alkot a szexi Shemar Moore-ral.

Kapcsolódó cikk:

Kristen Vangsness elismerte,  valójában a nőkhöz vonzódik »

Dia

 	Carrie és Big - Szex és New York 	Carrie a hatévados sorozat legelső részében találkozik végzetével, John James Prestonnal, akit csak Mr. Bignek hív. Tíz év után a sorozatból készült első mozifilmben kötik össze az életüket, amely korábban sem volt zökkenőmentes. 	Kapcsolódó cikk: 	27 évvel fiatalabb nőt vett feleségül Chris Noth »

Carrie és Big - Szex és New York

Carrie a hatévados sorozat legelső részében találkozik végzetével, John James Prestonnal, akit csak Mr. Bignek hív. Tíz év után a sorozatból készült első mozifilmben kötik össze az életüket, amely korábban sem volt zökkenőmentes.

Kapcsolódó cikk:

27 évvel fiatalabb nőt vett feleségül Chris Noth »

Dia


            	House és Cuddy - Dr. House
            	Az ironikus és bicegéséről elhíresült zseni több évadon keresztül kerül állandóan konfliktusba a szabálytisztelő Cuddyval, a hetedik évad elején döbben rá, hogy valójában szerelmes belé. Fél év után azonban véget ér a románc, House pedig visszaszokik a Vicodinra.
            	Kapcsolódó cikk:
            	Hugh Laurie kiszáll a Dr. House-ból »

House és Cuddy - Dr. House

Az ironikus és bicegéséről elhíresült zseni több évadon keresztül kerül állandóan konfliktusba a szabálytisztelő Cuddyval, a hetedik évad elején döbben rá, hogy valójában szerelmes belé. Fél év után azonban véget ér a románc, House pedig visszaszokik a Vicodinra.

Kapcsolódó cikk:

Hugh Laurie kiszáll a Dr. House-ból »

Dia

 	Scully és Mulder - X-Akták 	15 évnyi évődés és sokat sejtető apró jel után a 2008-as mozifilmben találnak egymásra egy mindent elsöprő szexjelenetben. A valóságban azonban a két sztár ki nem állhatja egymást. 	Kapcsolódó cikk: 	David Duchovny szexfüggőségtől szenved »

Scully és Mulder - X-Akták

15 évnyi évődés és sokat sejtető apró jel után a 2008-as mozifilmben találnak egymásra egy mindent elsöprő szexjelenetben. A valóságban azonban a két sztár ki nem állhatja egymást.

Kapcsolódó cikk:

David Duchovny szexfüggőségtől szenved »

Dia

 	Kate és Richard - Castle 	A Stana Katic által megformált Kate sokáig ellenszenvesnek tűnik Richard szemében, de a negyedik évad során már mindketten csak titkolni próbálják érzelmeiket, míg végül az a bizonyos csók is elcsattan.

Kate és Richard - Castle

A Stana Katic által megformált Kate sokáig ellenszenvesnek tűnik Richard szemében, de a negyedik évad során már mindketten csak titkolni próbálják érzelmeiket, míg végül az a bizonyos csók is elcsattan.

Dia

 	Samantha és Jockey - Dallas 	A sorozatban eredeti nevén Sue Ellenként szereplő feleség hosszú ideig képtelen teherbe esni, így Jockey gyakran keres vigaszt más nőknél. Később az egyre erősebb egyéniséggé váló Samanthával fokozatosan elhidegülnek egymástól. 	Kapcsolódó cikk: 	70 feles is dögös Linda Gray, a Dallas egykori Samanthája »

Samantha és Jockey - Dallas

A sorozatban eredeti nevén Sue Ellenként szereplő feleség hosszú ideig képtelen teherbe esni, így Jockey gyakran keres vigaszt más nőknél. Később az egyre erősebb egyéniséggé váló Samanthával fokozatosan elhidegülnek egymástól.

Kapcsolódó cikk:

70 feles is dögös Linda Gray, a Dallas egykori Samanthája »

Dia

 	Joey és Pacey - Dawson és a haverok 	Bár a nézők legszívesebben Dawsonnal hozták volna össze az akkor még ígéretes karrier előtt álló Katie Holmest, az általa játszott Joey mégis inkább Pacey karjában kereste a boldogságot. 	Kapcsolódó cikk: 	Így még sosem láthattad Katie Holmes-t! Ritka családi fotók »

Joey és Pacey - Dawson és a haverok

Bár a nézők legszívesebben Dawsonnal hozták volna össze az akkor még ígéretes karrier előtt álló Katie Holmest, az általa játszott Joey mégis inkább Pacey karjában kereste a boldogságot.

Kapcsolódó cikk:

Így még sosem láthattad Katie Holmes-t! Ritka családi fotók »

Dia

 	Carol és Doug - Vészhelyzet 	A szoknyapecér Doug Rossnak Carol mellett sikerült lenyugodnia és bár kapcsolatuk az ötödik évad végén majdnem véget ért a férfi Seattle-be költözése után, később újra egymásra találtak. 	Kapcsolódó cikk: 	Julianna Margulies 40 felett szexibb mint valaha »

Carol és Doug - Vészhelyzet

A szoknyapecér Doug Rossnak Carol mellett sikerült lenyugodnia és bár kapcsolatuk az ötödik évad végén majdnem véget ért a férfi Seattle-be költözése után, később újra egymásra találtak.

Kapcsolódó cikk:

Julianna Margulies 40 felett szexibb mint valaha »

Dia

 	Rachel és Ross - Jóbarátok 	Bár Ross gimis kora óta vonzódik Rachelhöz és kétszer meg is nősül, mégis csak két válás után mer nyitni a lány felé, majd a sorozat utolsó évadában megszületik kislányuk, Emma. 	Kapcsolódó cikk: 	Bőr miniruhában tündökölt Jennifer Aniston az MTV Awards gálán »

Rachel és Ross - Jóbarátok

Bár Ross gimis kora óta vonzódik Rachelhöz és kétszer meg is nősül, mégis csak két válás után mer nyitni a lány felé, majd a sorozat utolsó évadában megszületik kislányuk, Emma.

Kapcsolódó cikk:

Bőr miniruhában tündökölt Jennifer Aniston az MTV Awards gálán »

Dia

 	Pamela és Bobby - Dallas 	A bájos Pamela Barnes rosszalló tekintetek közepette lett Bobby Ewing felesége, hiszen a két család már évtizedek óta fagyos viszonyban van egymással. A nő autóbalesete és eltűnése nagyon megrázza a fiatalabb Ewingot, később April mellett lel vigaszra. 	Kapcsolódó cikk: 	Már csak a botox tartja össze Victoria Principal arcát »

Pamela és Bobby - Dallas

A bájos Pamela Barnes rosszalló tekintetek közepette lett Bobby Ewing felesége, hiszen a két család már évtizedek óta fagyos viszonyban van egymással. A nő autóbalesete és eltűnése nagyon megrázza a fiatalabb Ewingot, később April mellett lel vigaszra.

Kapcsolódó cikk:

Már csak a botox tartja össze Victoria Principal arcát »

Dia

 	Temp és Seeley - Dr. Csont 	A két főszereplő sok sorozathoz hasonlóan itt is évekig kerülgeti egymást. Egyszer elcsattan egy fagyöngy alatti csók, és bár még nem találnak egymásra, folyamatosan érzékelhető közöttük a szexuális feszültség. 	Kapcsolódó cikk: 	7 évad után véget ér a Dr. Csont? »

Temp és Seeley - Dr. Csont

A két főszereplő sok sorozathoz hasonlóan itt is évekig kerülgeti egymást. Egyszer elcsattan egy fagyöngy alatti csók, és bár még nem találnak egymásra, folyamatosan érzékelhető közöttük a szexuális feszültség.

Kapcsolódó cikk:

7 évad után véget ér a Dr. Csont? »

Dia

 	Meredith és Derek - Grace Klinika 	Meredith már rezidensként közel kerül Derekhez, de kapcsolatuknak véget vet a férfi felbukkanó felesége. Később mégis őt választja, szerelmüknek azonban számos megpróbáltatást kell kibírnia, többek közt Derek szívlövését és Meredtih vetélését is. 	Kapcsolódó cikk: 	Meztelenül fotózták Ellen Pompeo-t »

Meredith és Derek - Grace Klinika

Meredith már rezidensként közel kerül Derekhez, de kapcsolatuknak véget vet a férfi felbukkanó felesége. Később mégis őt választja, szerelmüknek azonban számos megpróbáltatást kell kibírnia, többek közt Derek szívlövését és Meredtih vetélését is.

Kapcsolódó cikk:

Meztelenül fotózták Ellen Pompeo-t »

Ezt is szeretjük
Fotó: