Kimondottan bájos smink nélkül a szöszi sztár
Az ifjú színésznő eddig ugyan nem sok mindent tett le azt asztalra, de legalább külsőleg megfelel a hollywoodi elvárásoknak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophie Monk valószínűleg nem fog Oscar-díjas színésznőként bevonulni Hollywood történelmébe. De azért a legbájosabb sztárocska címre egyelőre eséllyel pályázhat.


Igaz, hogy a harmincéves színésznő a rossznyelvek szerint Angelina Jolie-éra emlékeztető száját nem a természetnek köszönheti.

De hát manapság kevesen vannak az álomgyárban, akikről nem derül ki előbb-utóbb, hogy szépségüket szikével szabták ügyes kezű plasztikai sebészek.

Újabb szöszi a sztárvilágból

Annyi mindenesetre nyugodt szívvel elmondható a hölgyeményről, kielemezve smink nélküli fotóit, hogy tényleg van benne valami kislányos báj, ami közel sem igaz minden harmincéves, vagy az alatti sztárra.

Persze ez még nem ok az Oscarra, mert hát, valljuk be, olyan mozikkal, mint a Csajozós film és az ehhez hasonló, elsősorban tinifiúk hormontúltengésére építő, riszálós alkotásokkal nem igazán lehet közel férkőzni a szigorú ítészek szívéhez.

Nem tehetséges, de legalább csinos

Köztudott, hogy a társadalom perifériájára szorított, összetett karakterek, például melegek vagy AIDS-betegek megformálását díjazni szokták Hollywoodban - gondoljunk csak a Milk homoszexuális hősére, amiért legutóbb Sean Penn söpörte be az arany szobrot.

Ám attól, hogy a Spring Breakdown című vígjátékban leszbikus csókot vált egy hölgyszereplővel, még nem igazán vívhatja ki az elismerést az akadémia tagjainak körében.

Így aztán nincs más hátra, Monk kisasszonynak marad a monokinis napozás, és a tinifiúk lelkének megbolygatása - végül is erre a szerepre keresve sem találhatnának jobbat.

Ezt is szeretjük