Szinte szétrepednek Sophie Monk szétműtött ajkai
A szőke bombázó túlzásba vitte a plasztikáztatást, ajkai csak úgy duzzadnak a sok kollagéntől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdemes összehasonlítani a Sophie Monkról készült régi és új fotókat, a különbség ugyanis megdöbbentő.


A 29 éves ausztrál énekesnő jócskán felduzzasztotta ajkait - szinte kidurrannak a sok kollagéntől a túlzásba vitt plasztikáztatásnak köszönhetően.

A popsztár így simán felveszi a versenyt Lisa Rinnával, akinek hasonlóképpen felpumpált szája szintén nem igazán nevezhető vonzónak.

Érthetetlen, hogy fiatal hírességek miért döntenek úgy, hogy kés alá fekszenek, hiszen az életkorukból adódóan biztosan nincsenek rászorulva a különféle plasztikai műtétekre.

Ráadásul az ilyen típusú szépészeti beavatkozásokkal az esetek többségében éppen az ellenkező hatást érik el, és az egykor csinos hölgyekből ijesztő guminők lesznek. Sophie Monk természetesen nem tartozik közéjük, de duzzadt szája akkor is meglehetősen csúfan fest.

Anyja tanácsára jelentkezett egy műsorba

Az énekesnő Angliában született, ám szülei fiatalkorában az ausztráliai Queenslandbe költöztek. Zenei pályafutása a kilencvenes évek végén kezdődött, amikor anyja tanácsára jelentkezett a Popstars című televíziós műsorba.

Monktól nem volt idegen a fellépés, hiszen először nyolcéves korában adott elő, arról nem is beszélve, hogy klasszikus és könnyűzenei éneket is tanult. Számos műhelymunka után végül őt is kiválasztották, így lett tagja a Bardot nevű zenekarnak. Nem sokkal később meg is jelent debütáló albumuk, ám az elképesztő sikerek ellenére 2002-ben feloszlottak.

A hivatalos közleményben az állt, hogy a két és fél éves zenélés után mindannyian szükségét érzik egy kis szünetnek.

Nem sokkal ezután Sophie Monk szólókarrierbe kezdett, és Hollywoodban is megvetette a lábát mint színésznő.

Láthattuk például a Csajozós filmben, de feltűnt a Távkapcsban, illetve a Törtetők egyik epizódjában is.

Ezt is szeretjük