Sörhasát villantotta Sophie Anderton, a valaha karcsú sztármodell

Az egykor bombázó fehérneműmodell, akiért odavoltak a pasik, az utóbbi időben már csak árnyéka önmagának.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik néhány évvel ezelőtt találkoztak Sophie Anderton valamelyik reklámplakátjával, azok valószínűleg kétkedve szemlélik az egykori szépségről készült legutóbbi felvételeket.


A zsíros hajú, smink nélküli, sörhasat villantó, melegítős nőben alig lehet ráismerni a nem is olyan régen még körülrajongott modellt, aki 2006-ban még fürdőruhát reklámozott kidolgozott testén.

Szó, mi szó, a 32 éves Anderton kisasszony valahogy mindig megtalálta a módját, hogyan tegye magát mind jobban tönkre. 19 évesen belegabalyodott a nálánál 17 évvel idősebb milliomosba, Robert Hansonba, aki bevezette a fényűző sztárok világába.

Nem találja önmagát

Aztán felfedezték maguknak a divatcégek is, és hamarosan provokatív fehérnemű-kampányok ünnepelt sztárja lett.

Bár csillagászati összegeket keresett, vagyonát felemésztette botrányos életstílusa: orgiákat rendezett, drogfüggővé vált, a mélyponton pedig prostitúcióra kényszerült.

Az egykori topmodell egy firenzei luxusbordélyban ajánlotta fel szolgálatait, menetenként ötezer fontért, azaz több, mint másfél millió forintért!

Később Mark Bosnich-csal, az ausztrál válogatott futballkapussal folytatott zűrös viszonyától volt hangos a brit bulvársajtó. A kokainfüggő pár akkor szakított, mikor a pasi brutálisan összeverte kedvesét.

Szex és kokó, majd elvonó

A bipoláris zavarral diagnosztizált hölgyemény próbált ugyan jó útra térni, de eredménytelenül. 2007-ben ismét hatalmas botrány keveredett, amikor kiderült, Mahzer Mahmoodnak, a News of the World riporterének kokaint adott, és felajánlotta, hogy tízezer fontért hajlandó eltölteni vele egy éjszakát.


Az eset kapcsán a modellt azonnal kirúgta a Fake Bake önbarnítókat árusító cég, sőt, az ügy felkeltette az angol rendőrség érdeklődését is.

Mostanában szinte semmit nem hallani róla, csak annyit tudni, hogy állítólag legyőzte kokainfüggőségét, és magányosan él Hammersmith-i otthonában.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ám még ott sem lehet nyugta – június 4-én ugyanis letartóztattak egy 58 éves férfit, aki rendszeresen sms-ben zaklatta az amúgy is zaklatott lelkű sztárt, a tárgyalást július 17-re tűzte ki a bíróság.

Ezt is szeretjük