Irtó jóképű Sophie Marceau 22 éves fia - Fotón a ritkán látott Vincent
Igazi szívtipró lett Sophie Marceau egyetlen fiából.

sophie-marceau-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophie Marceau 1985-ben jött össze Andrzej Żuławski lengyel rendezővel, akinek a nevéhez olyan emlékezetes művészfilmek fűződnek, mint a Birtoklás, Az ördög, A sámán ereje vagy az Eszelős szerelem. 

Közös gyermekük, Vincent 1995. július 24-én jött a világra, és mára sármos férfi lett belőle. Édesanyja végül hat év párkapcsolat után, 2001-ben szakított Andrzej Żuławskival, aki 2016-ban hunyt el, 75 éves korában.

Sophie Marceau és fia, Vincent.
Sophie Marceau és fia, Vincent.

Sophie Marceau ezt követően hat évig Jim Lemley producerrel élt együtt, tőle született meg a lánya: Juliette 2002-ben jött a világra Londonban. Az ötvenéves színésznő azóta sem házasodott meg, legutóbbi ismert kapcsolata Christopher Lamberthez fűzte, akinek 2012 és 2014 között volt a párja.

Vincent lakott már New Yorkban, Londonban, Varsóban és Párizsban, és mindhárom nyelven jól beszél. Korábban politikai tudósítóként dolgozott a Newsweek című hetilapnak, színészdiplomáját pedig 2017-ben szerezte meg a Regent's University London nevű iskolában. 

- Élvezem, hogy minél mélyebbre áshatok az emberek pszichéjébe. Optimista alkat vagyok, aki nagyon komolyan veszi a színészetet, és hiszem, hogy a történetmesélés az emberiség legrégebbi művészeti formája, ami a sámánizmushoz hasonlóan varázslatos területekre vezet el bennünket, ha jól csináljuk - mondja magáról Sophie Marceau fia, akit idén több színdarabban is láthattak az érdeklődők Londonban.

Ezt is szeretjük