Sophie Marceau 51 évesen is bomba formában van - Friss fotón a Házibuli sztárja
Sophie Marceau a Házibuli című filmben mindenkit elbűvölt.

sophie-marceau-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophie Marceau csupán 14 éves volt, amikor megkapta a főszerepet a Házibuli című filmben. Szépsége akkor mindenkit elragadott, a színészi karrierje is gyorsan beindult. A francia színésznő már 51 éves, de a bájából semmit sem vesztett.

Még most is nagyon fiatalos

Sophie Marceau a Házibuli folytatásában is feltűnt, ezért meg is kapta a César-díjat az év legígéretesebb színésznője kategóriában. Nemcsak francia, hanem amerikai, angol, olasz és lengyel filmekben is feltűnt. 1999-ben még Bond-lány is volt Pierce Brosnan oldalán. A színésznőnek sok kollégájával ellentétben nincsenek sztárallűrjei, visszafogott életet él Párizsban, emellett mindenkivel nagyon kedves, az sem zavarja, ha felismerik az utcán. Imádja a természetet és az állatokat, nagy hobbija az olvasás, például a magyar irodalomba is belekóstolt már, kedvenc írója Szabó Magda, akinek az összes kötetét kiolvasta.

sophie-marceau-2018

A színésznő magánélete érdekesen alakult - élete első szerelme a nála 24 évvel idősebb lengyel rendező, Andrzej Zulawski volt, 18 évesen ismerkedett meg vele. Hét évig éltek együtt, 2001-ben vált el az útjuk egymástól. Kapcsolatukból egy fiuk született, Vincent. Később Jim Lemley producerrel, majd Christopher Lambert színésszel volt kapcsolata. Utóbbival 2014-ben romlott meg a viszonya.

Legutóbbi filmje 2018 márciusában került a mozikba Madame Mills, une voisine si parfaite címmel. A filmet ő maga rendezte, és ő is az egyik főszereplő benne. Az alkotást egyelőre csak Franciaországban mutatták be, arról nem tudni, hogy Magyarországon látható lesz-e.

Így néznek ki a Házibuli szereplői

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festenek ma a nagy sikerű film szereplői.

Ezt is szeretjük