Sophia Loren meglepő nyilatkozatot tett a királyi családról! Nézd meg, mit gondol Katalinról
Ezt nyilatkozta a hercegnőről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Loren ma töltötte be 81. életévét, és ebből az alkalomból elárult néhány kevésbé ismert tényt magáról.

A hollywoodi díva például bevallotta, hogy hatalmas rajongója a cambridge-i hercegnőnek, Katalinnak.

Az esküvőn figyelt fel rá

A Journal magazinnak adott interjúban árulta el, hogy odáig van Katalin hercegnő stílusáért és sminktudásáért. Amikor megtudta, hogy a hercegnő az esküvői sminkjét is maga készítette, rögtön szimpatikus lett neki, hiszen Sophia sem bízza az arca kifestését másra.

- Katalin hercegnő a kedvencem. Szeretem őt, és a férjét is. Igazán kedves pár, nagyon egyszerűen élnek. És azok a gyerekek! Mindkettő imádnivaló - nyilatkozta Sophia a magazinnak.

- Sajnálom, hogy a paparazzók nem hagynak békét nekik. Kijárna nekik is egy kis magánélet, pláne, amikor a gyerekeikkel töltenének egy kis időt. Nem kell annyit írni róluk, nekem mindenki elhiheti, hogy semmi botrányos nincs a házasságuk mögött, igazán bájos és kedves párt ismerhettem meg bennük - folytatta a színésznő.

Sophia azért kedveli ennyire Katalint, mert sokban emlékezteti fiatalkori énjére. A naiv lányka, aki szinte a semmiből jött, majd mindenkit meghódított a szépségével, végül rátalált a szerelem egy igazi lovag oldalán - ez a történet nem áll távol a színésznőtől. Sophiának ugyan nem egy herceget sikerült megfognia, de Carlo Ponti, a híres olasz filmproducer és Cary Grant is évekig ostromolta a szerelmével.

Ezt is szeretjük