Sophia Loren és szép húga: Maria is jó géneket örökölt
Fotókon mutatjuk Sophia Loren ritkán látott húgát.

sophia-loren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sophia Lorent az egyik leggyönyörűbb arcú színésznőként tartották számon a 20. században, az olasz díva, bár nem épp az akkori szépségideálhoz tartozott, például az orrát túl hosszúkásnak találták karrierje elején, ám ő fittyet hányt a kritikákra. Sőt, pont karakteres arcának köszönhette, hogy jobban megjegyezték az emberek. A családjában nemcsak ő, hanem húga, Maria Scicolone is remek géneket örökölt.

Sophia Loren és húga

Sophia 1934 szeptemberében, Maria 1938 májusában látta meg a napvilágot. Nővéréhez hasonlóan őt is művészi vénákkal áldotta meg a sors, énekléssel is foglalkozott még a '70-es években. Később, a 2000-es években több szakácskönyvet is írt. Az olasz tévécsatornák gyakran hívják őt a műsoraikba, így hazájában testévérhez hasonlóan sztárnak számít. Két gyermeket nevelt fel, Alessandra Mussolini 1962-ben, húga, Elisabetta 1967-ben született. A lányok édesapja Romano Mussolini zongorista volt, ő volt Maria férje 1962 és 1972 között. 1977-ben újraházasodott, Magid Tamiz felesége lett.

Nagyon jó a viszonyuk, ez pedig a közös felvételeiken is látszik. Képes összeállításunkban megnézheted Sophia Loren ritkán látott húgát, Mariát.

Ezt is szeretjük