Bikiniben pózolt a szexi szőke műsorvezetőnő, Sonja Kraus
A mosolygós médiasztár most pikánsabb oldaláról is megmutatkozott egy felkérés kedvéért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sonja Kraus főleg azoknak a tévénézőknek lehet ismerős, akik a német csatornák adásait figyelemmel kísérik, hiszen a 34 éves hölgy már tíz éve a képernyőn látható.


Gyermekkorát tragédiák övezték: hat éves korában elvesztette bátyját, amikor pedig 11 éves volt, édesapja felakasztotta magát, édesanyja pedig ötször vetélt el, míg végül Sonja megszületett.

Ennek ellenére azt vallja, boldog volt a kiskora, és szívesen emlékszik vissza a nagymamájánál töltött időre.

A forgandó szerencse mosolygós nagykövete

Az eredetileg balerinának készülő, majd később kényszerből a modellkedésre váltó szépség 1998-ban került a Kabel 1-hoz, ahol a nálunk is nagy sikert arató Glücksrad, vagyis Szerencsekerék műsorban tulajdonképpen ő volt a német Prokopp Dóra, azaz a némán mosolygó „kellék”, aki a játékos által mondott helyes betűket kiforgatta a táblán.

Ahogy a mi Dóránk, úgy Sonja is többre vágyott ennél egy idő után, így 2000-ben átnyergelt a Pro7-hez, és azóta is vezeti a talk, talk, talk című show-t, melyben hétről hétre a beszélgetős műsorok legkínosabb és legérdekesebb részeit vágja össze és mutatja be a közönségnek.

Más adások mellett három évvel később elvállalta egy népszerű lakberendezős magazin vezetését, melynek keretén belül lakásokat alakítanak át a műsorban.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A sokat mosolygó sztár gyakran adja el magát ostoba szőkének, sőt, rá is játszik a butalibaságra, ám valójában egy keményen dolgozó és az élet kínálta lehetőségeket maximálisan kihasználó szereplője a német televíziózásnak.

Ezt is szeretjük