Brutális fotókon pózolnak a modelljelöltek
Vér, erőszak, drog és halál
Öt fiatal hölgy sokkoló kampányfotóik révén hívta fel a figyelmet a világ különféle aggasztó problémáira.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Britain’s Next Top Model című valóságshow legújabb epizódjában öt versenyző pózolt különféle sokkoló reklámkampányok kedvéért. A legújabb részt ma este vetíti az angol Living TV nevezetű csatorna, amiben részletesen bemutatják a fotózásokat, illetve megtekinthetők lesznek a rémisztő fényképek is.

Balra: Ashley Brown, jobbra: Madeleine Wheatley

Sírva fakadt a fotózás végén

A 20 éves, kétgyermekes Ashley Brown például a családon belüli erőszakra hívta fel a figyelmet, amiben neki is volt már része, saját bevallása szerint ugyanis előfordult, hogy expasija durván elverte.

A fotózás nem véletlenül viselte meg annyira, hogy mikor befejezték, nem tudta visszatartani könnyeit.

Dohányzás, állatvédelem és drog

A 18 éves Madeleine Wheatley a dohányzás kártékony hatását testesítette meg egy ijesztő koporsós fényképen a Quit nevű leszokást segítő szervezetnek.

A 22 éves Daisy Payne és a 20 éves Jade McSorley pedig a világ legnagyobb állatvédő szervezetének, a PETA-nak pózolt, a két sokkoló képet látva akár azt is hihetnénk, hogy egy-egy horrorfilm plakátjai.

A 18 éves Sophie Sumner a Frank nevezetű drogellenes alapítvány számára állt a kamerák elé, a fiatal modelljelölt fotója megrázóan hitelesen mutatja be, milyen mélyre képes süllyeszteni a kiszolgáltatott függőség a kábítószereseket.

A Britain’s Next Top Model jelenleg az ötödik évadánál tart, az első rész premierje április 20-án volt.

13 bátor, fiatal hölgy indult el a győzelemhez vezető rögös úton, és könnyen elképzelhető, hogy a fenti öt lány között van az a szerencsés is, aki elmondhatja majd magáról néhány hónap múlva, hogy ő Nagy-Britannia következő szupermodellje.

Ezt is szeretjük