Szánalmas vagy tragikus? Hülyét csinált magából az énekesnő a szakítás után
Íme!
Bosszúból tetováltatta az arcára volt barátja nevét Sinead O'Connor.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakítás első szabályának kellene lennie, hogy az ember még véletlenül se menjen tetoválószalon közelébe, mert a végén őrültséget csinál.

Ezt a szabályt sajnos figyelmen kívül hagyta Sinead O'Connor, akit annyira megviselt a szakítás, hogy az arcára tetováltatta a férfi nevének kezdőbetűit.

Az arcára tetováltatta a nevét

Az extrém énekesnő hektikus és igen követhetetlen szerelmi élete egy újabb meghökkentő állomással gazdagodott ezáltal, melynek bizonyítékát legutóbbi koncertjén láthatták először a Bestival zenei fesztivál nézői.

A negyvenhat éves popikon először nem akart beszélni a bizarr tetkó jelentéséről, de később a blogjában felfedte, hogy a B. Q. Brendan Quinlant takarja, és bosszúból varratta magára a monogramját.

Mint írta, a férfi összetörte a szívét és ő ezen a bizarr módon szeretne rá emlékezni. Sinead O’Connor testét egyébként számos tetoválás ékesíti, több idézetet is magára varratott Bob Marley-tól is.

- Van egy csomó írás a testemen: hindu, keresztény, muszlim, zsidó. Nem azért csináltattam ezeket, hogy menő legyek miattuk, hanem mert segítenek művészileg összpontosítani - nyilatkozta.

Nem ez az első furcsaság

Bár a rajongók egyelőre nem igen tudnak mit kezdeni az arcán lévő két betűvel, az énekesnő édesapja teljes mellszélességgel kiáll a lánya mellett. Mint mondta, ez is csak egy módja annak, hogy O’Connor kifejezze magát, bár azt elismerte, egy igen szokatlan módja.

A súlyos mentális és lelki zavarokkal küzdő ír szupersztárnak nem ez az első meghökkentő fordulatot vett párkapcsolata. Legutóbbi, negyedik férjével, Barry Herridge-dzsel például hetente szakítottak, majd persze pár nap múlva kibékültek. Az énekesnő saját bevallása szerint kedvenc témájuk az volt, hogy tervezgették a férfi temetését.

- A férjem nagyon furcsa ember. Meg van győződve róla, hogy három éven belül meg fog halni. Már a kezemet is azzal kérte meg az első randevún, hogy szeretné, ha én gondoskodnék majd a hamvairól. Minden nap a temetését tervezgetjük. Teljesen bolond, de én nagyon élvezem a társaságát! - mondta akkor az énekesnő.

Ezt is szeretjük