Házi szexkazettán malackodik Jessica Simpson
Nem is olyan meglepő: újabb híresség intim bájaiba nyerhet betekintést az internet közönsége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jessica Simpson bizony már százszor megbánta, miért is ment bele könnyelműen annak idején, hogy intim együttlét közben felvétel készüljön róla.

Jessica szendén

A Daily Sport szerint ugyanis létezik egy kazetta, amelyről szívesen megfeledkezne a sztár.

A pikáns házivideón Simpson kisasszony többször is összebújik akkori férjével, Nick Lachey-vel, és minden lehetséges módon kényeztetik egymást – ahogy az egy szeretkezés során már csak történni szokott.

Bujálkodás után jön a rettegés

A felvétel állítólag ugyanazok kezébe került, akik annak idején Pamela Anderson és Tommy Lee szexelését tartalmazó szalagot is megszerezték és a nyilvánosság elé tárták.

- Jessica totál ki van készülve, már azt is utálja, ha a nevét és a szexkazetta szót egy mondatban említik. Nemhiába, mindig is erényes nőnek tartotta magát – állítja egy bennfentes.

Persze azért a kazibirtoklók sem estek a fejük lágyára.

A 28 éves színész-énekesnő minden további nélkül visszakaphatja a kazettát, feltéve hogy egy bizonyos összeget eljuttat hozzájuk.

Úgy tűnik, az utóbbi időben rájár a rúd a szőkeségre – 2006-os, viharos válását követően nem igazán sikerült egy normális férfit találnia maga mellé, magára haragította az állatvédőket egy „Az igazi lányok húst esznek” feliratú pólóval.

Ráadásul nemrég egyenesen kifütyülte a közönség, amikor legújabb projektje részeként country-dalokat próbált énekelni egy vidéki helyszínen. 

Ezt is szeretjük