Smink nélkül csak átlagcsaj Jessica Simpson
A mindig ultraszexi ruhákban mutatkozó énekesnő festék nélkül és melegítőben nem túl épületes látvány.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az valahogy mindig furcsa, ha egy önmagát tehetségesnek tartó színész vagy énekes úgy véli, a saját életét bemutató valóságshow-ban kell megmutatnia, milyen tartalmas életet is él, és persze, hogy milyen összetett és szeretnivaló egyéniség.


Ha ugyanis valakibe tényleg szorult ész, az belátja, hogy nem igazán üdvös a magánszférába beengedni a nézőket.

Hiszen mindenkinek vannak rossz napjai, dühös kitörései és mond néha hülyeséget – de ha mindezt tévében látja viszont az ember, az nagyon könnyen oda vezethet, hogy alapos véleményt formál az ott látott szereplőkről.

Szöszi énekelni népzene

Márpedig Jessica Simpson pontosan ezt tette, amikor friss házastársával, Nick Lachey-vel elindította 2003-ban az MTV-n Newlyweds: Nick and Jessica című épületes műsorát. Bár szinte családtagok lettek minden zenetévérajongónál, végül két évvel később beadták a válópert.

Ám a népszerűséget nem lehetett csak úgy veszni hagyni, Simpson kisasszony tehát csiszolgatni kezdte zenei karrierjét, és sikerült is némi sikert elérnie, de a legnagyobbat mégis a Hazárd megye lordjai mozihoz készült feldolgozással dobbantotta.

Ugyan a filmbéli alakításáért Málna díjra jelölték, a dal és a hozzá készült szexi videoklip, amelyben miniszoknyában és dögös cowboycsizmában vadítja a férfinépet, beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

És ha már cowboycsizmák, akkor mi lenne, ha country-albumot készítenék? Futhatott át a szőkeség agyán, és lőn. Az igazi countryzenészeknek persze megmosolyogtató a hölgyemény abbéli igyekezete, hogy igazán autentikusan nézzen ki és adja elő legújabb dalait – de legalább foglalkozik vele a sajtó.És végülis ez a népszerűség, nem igaz?
Ezt is szeretjük