Lánya korabeli pasival kavar a 44 éves Simone Thomalla
A Tetthely sorozat sztárja, Simone Thomalla nem sokáig bánkódott válása után, inkább fiatalabbra váltott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb hírek szerint új szerelem köszöntött Simone Thomalla színésznőre, aki januárban kilenc év együtt töltött idő után szakított Rudi Assauerrel.

Az ex 11 évvel volt idősebb, a mostani kedves 19 évvel fiatalabb

Thomalla, aki leginkább a Tetthely sorozat nyomozónőjeként lehet ismerős, a német futballválogatott egykori tagjával 2000 és 2009 között volt együtt, ám év elején különváltak útjaik.

Idős után fiatal

Bár akkoriban a színésznő úgy érezte, nehéz lesz újra rátalálnia a boldogságra, most úgy tűnik, máris újra rákacsintott a szerelem. A szerencsés választott pedig nem más, mint a 25 éves Silvio Heinevetter, a német válogatott kézilabdacsapat kapusa.

Ebben eddig nincs semmi meglepő, ám ha hozzáadjuk, hogy a szépséges sztár 44 éves, ráadásul első férjétől már van egy húszéves lánya is, Sophia, akkor a dolog meglehetősen pikánssá válik. Hiszen szintén színésznő utódjához azért mégiscsak jobban illene az ifjú lovag - legalábbis korban bizonyosan.

Első látásra

- Szerelem volt ez első látásra. Egy rendezvényen mutattak be minket egymásnak, és onnantól kezdve nem tévesztettük a másikat szem elől - árulta el a szerelmes sorozatsztár a Bunte olvasóinak.

Az est végezetével telefonszámot cseréltek, azóta pedig annyi időt töltenek egymás társaságában, amennyit csak tudnak - bár Thomalla az összeköltözést még korainak tartja.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Azt azonban büszkén elmesélte, lányának sincs kifogása udvarlója ellen, mivel Sophia kedvesnek tartja a fiatalembert, és legfőképpen annak örül, hogy édesanyját újból boldognak látja.
Ezt is szeretjük