A nyilvánosság elé állt! Az X-Factor sztárja őszintén vall másságáról
Részletek!
Elege lett a pletykákból az X-Factor sztárjának, így elmondja az igazat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár nap mint nap gyönyörű nők füzérével körülvéve látni Simon Cowellt, mégis sok pletyka kering másságáról.

Az X-Factor atyja most látta elérkezettnek az időt, hogy a nyilvánosság elé álljon, és őszintén megvallja, mi az igazság.

Nem szégyell semmit

- Metroszexuális vagyok, és egyáltalán nem érdekel, hogy melegnek néznek az emberek. Nincs mit szégyellnem. Szeretek törődni magammal, és ezt semmi kedvéért sem fogom feladni - vallotta egy interjújában.

Az 54 éves mogul elmondta, a kinézete és a nemi irányultsága egyáltalán nem befolyásolja a karrierjét, a tévés és zenei iparban nem aszerint ítélik meg az embereket, hogy a férfiakat vagy a nőket szeretik-e.

Azt, hogy imádja önmagát, sohasem rejtette véka alá, sőt, kifejezetten büszke rá, és mindent megtesz azért, hogy jól nézzen ki.

Éppen ezért folyamatosan botoxkezelést és beöntéseket kap, mert nem szeretné, ha puffadtnak nézne ki a képernyőn. Ezen felül pedig naponta ötszáz felülést csinál, és vitamininjekciókat is adat magának.

A legtöbben melegek a szakmájában

Mint mondta, nincs mit szépíteni rajta, a showműsorok világában a legtöbben a saját nemükhöz vonzódnak, neki is számtalan meleg barátja van, de tagadja, hogy ő is az lenne. Úgy véli, éppen elég bizonyíték a heteroszexualitására, hogy a világ egyik legszexisebb nőjével, Carmen Electrával járt. Bár a pár idén februárban szakított, és Cowell azóta szingli, mindig akad női társasága.

- Boldog vagyok szingliként is, de az vagyok akkor is, ha párkapcsolatban élek. Jó, ha az ember nincs egyedül, de azért én élvezem ezt az állapotot. Sohasem unatkozom, és mindig van éppen valaki, akit meg akarok hódítani - nyilatkozta.

Cowell elmondása szerint vámpírstílusban él, mert reggel hatkor kerül ágyba, és csak délután háromkor lát neki a munkának.

Ezt is szeretjük