Mi az igazság? Zavarba ejtő képek jelentek meg az X-Factor mentoráról
Zavarba ejtő képek jelentek meg az X-Factor mentoráról, ahol éppen férfi zsűritársával enyeleg.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Zavarba ejtő képek jelentek meg Simon Cowellről, ahogy egy férfit csókolgat, és erőteljesen flörtölt vele.

A tehetségkutatók atyja David Walliams kegyeit kereste a brit Got Talent meghallgatásán, és talán kicsit túlzásba is vitte a kedveskedést.

Önfeledten átkarolta a férfit

Miután véget ért az X-Factor, Simon Cowell máris belekezdett egy másik tehetségkutató műsorba, és elkezdték az előválogatókat a Csillag Születik-szerű showhoz.

Cowell mellett a másik zsűritag David Walliams, aki az előző szériákban folyton azzal cukkolta a médiamogult, hogy flörtölt vele, valamint simogatta. Most úgy tűnik, a saját gyógyszerét kóstolta meg, hiszen Cowell csókolgatni kezdte adás közben.

Ám több stábtag is azt állította, mindez talán már nem is vicc, hiszen a két férfi már a felvételre is együtt érkezett, Cowell pedig magáról elfelejtkezve ölelte át a másik derekát.

Amikor pedig Walliams felállt, hogy a stúdióban összegyűlt tömeget lelkesítse, Cowell mögé állt, és egy finom csókot lehelt a férfi hátára.

"Üss csak, Simon!"

Ám a műsor alatt már az X-Factor atyja is visszatért a szokásos bunkó szerepéhez, de nemcsak a fellépőket nem kímélte, hanem Walliamsnak is folyamatosan beszólogatott. A komikus erre mindössze egy igen zavarba ejtő megjegyzéssel válaszolt.

- Üss csak, Simon, üss. Én egy szexgép vagyok, egy vadállat - mondta.

A twitterezők képzelete ettől természetesen elindult, és többen is írták, azt várták, hogy Walliams odatartja hátsó fertályát, hogy Cowell valóban elnáspángolhassa, de legalább egy csókot adhattak volna egymásnak. Mások viszont inkább hűtenék a kedélyeket, mondván, ez is csak a show része, és Cowell csak így akarja feljebb tornázni a nézettséget.

A médiamogul a tehetségkutatós műsoraival nem csekély vagyont, több mint 225 millió fontot gyűjtött már össze, ezzel első helyet foglal el a televíziós szereplésekből befolyt fizetések ranglistáján. Tízszer többet keresett egy év alatt, mint a második helyen lévő Susan Boyle, aki ismertségét szintén a Britain's Got Talent műsorának köszönheti.

Ezt is szeretjük