Mindenki előtt titkolta! Oltár elé állt az X-Factor zsűritagja
A családja sem tudott róla, hogy megnősül az X-Factor mentora, az arát pedig csak most látták.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Simon Cowell erőt vett magán, és bár ódzkodik a fehér ruhától és az oltártól, most mégis hajlandó volt templomba vonulni. Nem is akárkivel, hanem David Walliamsszel.

Bár az évek során számos nővel volt már viszonya az X-Factor atyjának, azt senki sem gondolta volna, hogy épp egy férfi cipeli az oltár elé.

Férfival házasodott meg

Cowell barátai és családtagjai között sétált az oltárhoz, ám az mindenkit meglepett, hogy nem a szokásos barna szépség lépett oda mellé, hanem David Walliams, aki a Britain's Got Talent műsorban zsűritag.

A humorista habos aljú, fűzős ruhában és fátyolban jelent meg a hetykén, kigombolt ingben várakozó Cowell mellett, zsűritársaik, Alesha Dixon és Amanda Holden pedig koszorúslánynak öltöztek.

A meghívottak között számos sztár is helyet foglalt, hogy együtt ünnepelhessék a nagy napot Cowell-lel, így természetesen az X-Factor szériáinak döntősei is.

- Sohasem hittem volna, hogy látom Simont megnősülni. Számomra ő mindig olyan volt, mint Cliff Richard, örök agglegény. Teljesen meghatódtam, hogy részese lehetek ennek az eseménynek - mondta el Walliams.

Cowell egy munkatársa, Dermot O'Leary is azt nyilatkozta, sohasem gondolta volna, hogy egyszer még hivatalos lesz a médiaguru esküvőjére, és kicsit sokkoló volt számára Cowellt az oltár előtt látni.

Meg akarták akadályozni

Az egész persze csak egy reklámfogás volt, bár a vendégek azt hitték, igazi esküvőre érkeznek. A rokonságból többen is próbálták megakadályozni a frigyet, amikor látták, hogy egy férfival akarja összekötni az életét.

Ám Cowellnek esze ágában sincs megnősülni, sőt, barátnője sincs, mióta szakított zsűritársával, Carmen Electrával.

- Jelenleg lakatlan a szívem. Néhány kellemes órát töltöttünk el egymással, és olyan mókás egy személyiség. Szeretnék végre találni egy barátnőt - árulta el.

Ezt is szeretjük