Kirúgta x-factoros mentortársát Simon Cowell! 3 év után úgy gondolta, nyilvánosan kér bocsánatot
2011-ben történt az eset.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Simon Cowell három év után nyilvánosan is elismerte, hibát követett el, amikor kirúgta x-factoros mentortársát, Cheryl Cole-t az X-Factor USA műsorából.

A ruha és a haj, amitől Simon Cowell kiakadt
Már kibékültek

A tehetségkutató atyja és a frissen férjhez ment énekesnő a Radiotimes magazin e heti számához készült interjúban mesélt arról, pontosan mi is történt három évvel ezelőtt. Mint ismeretes, az X-Factort Simon Cowell találta ki, és először 2004-ben került képernyőre Nagy-Britanniában. Később más országok - köztük Magyarország is - átvette a formulát, az Egyesült Államokba pedig maga Cowell vitte el 2011-ben.

Két adás után kirúgta

Simon Cowell a mentorokat is hazájából választotta a tengerentúli show-hoz, így került a mentorok székébe Paula Abdul, Cheryl Cole és L. A. Reid. Két meghallgatás után azonban kirúgta Cole-t, és Nicole Scherzingert ültette a helyére.

- Amikor az első meghallgatáson megjelent Cheryl, nem ismertem meg. De tényleg. Olyan fura volt a ruhája, meg a haja is, totál őrület. Kérdeztem is a menedzserét, hogy mi történt, ez meg mi? Ám ő elég agresszívan reagált, nekem meg fogalmam sem volt, mi a helyzet - idézte fel a médiamogul.

Ráadásul, mint mondta, a válogatón sem azt a Cherylt látta, akihez hozzászokott: az énekesnő láthatóan ideges volt, bizonytalan, és nem találta a helyét. Ez egyáltalán nem tetszett Cowellnek, így pár nap múlva fel is hívta telefonon, hogy elmondja neki az aggályait, aminek veszekedés lett a vége.

Már szent a béke

Ám a legfájóbbnak mégis azt érzi, hogy végül nem ő maga mondta ki a végső szót, hanem a stábtagok közül bízott meg valakit azzal, hogy elküldje Cheryl Cole-t a mentorok közül. Erre az énekesnő egy káromkodásokkal tűzdelt rövid üzenetben reagált, amiben lényegében elküldte Simon Cowellt melegebb éghajlatra.

Mint később aztán kiderült, az volt az az időszak, amikor az énekesnő és akkori férje, Ashley Cole válása zajlott, ami lelkileg megviselte - és persze nagyon szeretett volna helytállni Amerikában, ettől még jobban begörcsölt.

- Megértem Simon akkori döntését, hiszen tényleg nem voltam önmagam. Tudom, hogy nagy nyomás alatt állt, az X-Factor USA új kihívás volt számára is. De tény, rosszul kezelte a helyzetet, hiszen azt hittem, barátok vagyunk, mégis kihátrált, és mással küldött el. Akkoriban nem akartam vele beszélni, vagyis inkább senkivel nem akartam beszélni arról, mi zajlik bennem a válás miatt. Szóval a kirúgásom lényegében csak a hab volt a tortán - vallotta be a Radiotimesnak Cheryl Cole.

Most mindenesetre szent a béke a két mentor között - a brit X-Factor legújabb évada augusztus 30-án folytatódik, ahol mellettük Louis Walsh és Mel B mentorkodik.

Ezt is szeretjük