Kipattant a titok! Ettől a pasitól vár gyereket a közkedvelt színésznő

Sienna Millert eljegyezte leendő gyermekének apja, a szintén színész Tom Sturridge.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem sokkal azután, hogy szárnyra kapott a hír, miszerint Sienna Miller első gyermekét hordja a szíve alatt, a 30 éves színésznő egy újabb örömhírrel lepte meg a világot.

Gyermekének apja állítólag el is jegyezte - a nála négy évvel fiatalabb Tom Sturridge, úgy hírlik, az ünnepek után húzta kedvese ujjára a gyűrűt.

Első gyermekét várja

Az újév első napjainak egyik bombasztikus hírét szolgáltatta a US Weekly, amely azt írta, hogy Sienna Miller első gyermekével várandós.

A szőke ciklon testvére, Savannah Twitteren tett bejegyzései is az amerikai magazin értesüléseit látszanak alátámasztani. Maga az angol szépség hivatalosan még nem erősítette meg a hírt.

A gyermekáldásról szóló pletykákat a Life & Style pár nap múlva azzal toldotta meg, hogy a kismama kezét állítólag karácsony után meg is kérte párja egy romantikus párizsi utazáson.

Az informátor azt is tudni vélte, hogy a férfi egy klasszikus, viktoriánus gyűrűvel lepte meg kedvesét.

Párja is szakmabeli

Tom Sturridge akkor ismerte meg a színésznőt, amikor az pontot tett a szívtipró színész kollégájával, Jude Law-val folytatott se veled, se nélküled kapcsolatának. Ő segítette át a nehéz időszakon. Végül közel kerültek egymáshoz, és már majdnem egy éve egy párt alkotnak.

A 26 éves, szintén színész Tom a Twilight-sztár Robert Pattinson legjobb barátja. Véletlen egybeesése, hogy annak barátnőjével, szintén a vámpíros filmből ismert Kristen Stewarttal forgatta legutóbbi filmjét, az On the Road-ot, ami idén kerül a mozikba. Korábban a Csodálatos Júliában és a Rockhajóban láthattuk.

Sienna Miller kisebb szerepek után 2004-ben az Alfie című filmben debütált. A forgatás alatt szerettek egymásba Jude Law-val, aki, miután elvált Sadie Frosttól, 2004 végén megkérte a kezét. Végül nem házasodtak össze, és a következő évben véget is ért kapcsolatuk.

Az angol színésznő kezét 2007 végén egy másik színész kollégája, a Sztárom a párom együgyű figurájával ismertté vált Rhys Ifans is megkérte, ám oltár elé vele sem állt, szakítottak.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

2009 őszén Sienna ismét összejött Jude Law-val. Közös házat is vásároltak Londonban. 2010 karácsonyán még turbékoltak, a következő év nyarára pedig esküvőt terveztek. 2011 februárjában aztán hidegzuhanyként érkezett a hír, amely szerint a sztárpár ismét szakított, ezúttal végérvényesen.

Ezt is szeretjük