Iszonyatosan bepiált a szolidnak hitt Sienna Miller
Sienna Millert a múlt héten örökítették meg egy New York-i nightclubban, ahol sikerült alaposan berúgnia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sienna Millert még a múlt héten örökítették meg egy New York-i nightclubban, ahol a 27 éves színésznő barátaival csapott egy görbe estét. A helyszínen készült fotók tanúsága szerint mindenki nagyon jól érezte magát, és mivel bőségesen fogyott az alkohol, a csapat jelentős részének sikerült lerészegednie.


Közöttük volt Miller is, akinek ingatag mozdulatain, illetve bódult tekintetén és mosolyán egyértelműen látszik, hogy ő is alaposan a pohár fenekére nézett. Azt azonban nem tudni, hogy a mulatozásnak mi volt az apropója, hiszen Sienna körül az elmúlt időszakban feltűnően nagy a csend.

Sokan támadták, mert összejött egy házas színésszel

Pedig a tavalyi év meglehetősen sok zűrt tartogatott a csinos szőke színésznő számára. A média figyelmét és sokak ellenszenvét váltotta ki például Balthazar Getty-vel folytatott viszonya.

Getty és Miller 2008 júniusában melegedett össze, és kapcsolatukat annak ellenére sem próbálták meg titokban tartani, hogy a színész házas, sőt, négy kisgyermek édesapja.

Sienna néhány hónapos kavarás után, 2008 novemberében jelentette be, hogy szakított Getty-vel:

- Jelen pillanatban egyedülálló vagyok, és ez egyáltalán nem zavar. Nagyon jó érzés, hogy végre nincs egy olyan párkapcsolatom, amit a sajtó állandóan kitárgyal – mondta a US Weekly-nek, majd hozzátette: nagyon cool, hogy végre a maga ura lehet.

A legfrissebb hírek szerint pedig Miller az elmúlt hetek során megtalálta a boldogságot új pasija, George Baker lemezlovas oldalán, akit a legtöbben csak Slinky Wizard néven ismernek. A Mirror úgy tudja, hogy a románc meglehetősen komoly, Sienna ugyanis már be is mutatta kedvesét a családjának és barátainak.
Ezt is szeretjük