4 gyerekes pasival is kavart a merész Sienna Miller
Bevállalós fotók
Sienna Miller hatásos módszert választott: új filmjének csinált némi reklámot átsejlő bimbóival.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A bulvárhősnő Sienna Miller a brit GQ magazin szeptemberi számának fotósorozatához dobta le ruháit, és míg kislányos ártatlansággal pózolt az áttetsző semmikben, addig – kissé ellentmondásos módon – a szingliség előnyeiről és saját monogám természetéről vallott.

Filmpromóció Sienna-módra: széttárt combokkal és bugyivillantássa

A rafinált beállítás - a jellegzetes, magas támlás fonott fotelben ülő nő - nyilvánvalóan az 1974-es Emmanuelle című erotikus filmre hajaz, de míg Sylvia Kristelt a filmben csupán egy gyöngysor ékesítette, addig Sienna tőle szokatlan visszafogottsággal pózolt. A fotókhoz bónuszként videó is készült, melyben a szépség lovat simogat, és a csiklandós fűben vonaglik szexisen.

Szenvedélyes a munkában és a szerelemben egyaránt

A fotózás apropója valójában Sienna új filmje, a G.I. Joe: A kobra árnyéka című képregény-adaptáció volt, melyben egy meglehetősen harcos bárónét alakít.

Az itthon is bemutatott kalandfilmre a csontos szőkeség négy hónapos súlyzózással és bokszedzéssel készült, állítólag sikerült is négy kiló tiszta izmot magára szednie. A forgatáson még csuklósérülést is szenvedett, ennek ellenére nagyon élvezte a munkát.

A New York-i születésű, de Londonban felnőtt bohém színésznő szenvedélyessége nemcsak munkájában, hanem szerelmeiben is megnyilvánul - holott a pasifaló díva saját bevallása szerint nagyon is monogám típus.

Veszedelmes viszonyok

- Az emberek szemében egy lotyó vagyok, ilyen a hírem. De valójában 19-től 21 éves koromig stabil kapcsolatom volt Dave Neville-lel, majd három évig éltem Jude Law-val, egy évig Rhys Ifansszal, és aztán jött Balthazar. A köztes időszakokban szingli voltam, amit igazán élveztem.

Amikor csak magam voltam, sokat komolyodtam – vallotta be Miller, amikor a GQ riportere botrányt kavart románcairól kérdezte.

Az Alfie és a Casanova sztárja valóban elég kikapós nő hírében áll, főleg mióta tavaly nyáron titkos enyelgésen kapták a nős, négygyerekes Balthazar Getty színésszel. Bár a kapcsolatnak már jó ideje vége, Sienna még mindig magyarázza a bizonyítványát.

Reméljük, legfrissebb hódítása több szerencsét hoz neki, és végre sikerül megállapodnia a lemezlovas George Barker oldalán, aki trance zenei körökben DJ Slinky Wizard néven ismert. A közös ibizai vakáció után a színésznő visszatért a munkához, a Hippie Hippie Shake című fülledt drámához, valamint az After Miss Julie színdarab próbáihoz, mely egyben a szőkeség Broadway-debütálása is lesz.
Ezt is szeretjük