Átlátszóban villantotta bimbóját az ifjú Sienna Miller
Leleplező fotók
A férfifaló színésznő ezúttal áttetsző fehérneműben, cipekedés közben tette közszemlére bájait a nyílt utcán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sienna Miller mindig gondoskodik arról, hogy minél nagyobb felhajtás legyen körülötte. A dögös szőke sztár a botránykrónikák koronázatlan királynője, akiről átlag hetente lehoznak a pletykalapok valami szaftos sztorit.

Kivillanó fehérnemű...

Nyilvános pucérkodás, ájulásig tartó vedelés, szerelmi viszony nős férfival - csak néhány jellemző momentum Sienna szolidnak korántsem nevezhető életviteléből.

Szégyentelenül mutogatja magát

A cseppet sem szégyenlős hírességről korábban közöltük azokat a leleplező felvételeket, amelyek róla és nős szeretőjéről, Balthazar Getty-ről készültek, amint félmeztelenül enyelegnek.

Természetesen Siennának az sem okoz gondot, ha egy filmszerep kedvéért kell megválnia ruháitól. Egyik legújabb mozijában, a Hippie Hippie Shake-ben például fején virágkoszorúval, de amúgy anyaszült meztelenül látható.

Cipekedés közben kibuggyant a melle a ruhából

A fenti fotók szintén az említett film forgatásán készültek. A hatvanas évek legendás hippimagazinja, az OZ egyik perbe fogott szerkesztőjét, Louise Ferriert alakító Sienna a képeken egy nagy bőröndöt cipel az utcán.

Nem valószínű, hogy így állt volna a forgatókönyvben, de a jelenet során a színésznő kivágott ruhája igencsak félrecsúszott.

Ennek következtében pedig láthatóvá vált tökéletesen áttetsző alsóneműje, ami nem sokat takart a 27 éves sztár hetyke mellbimbóiból.

A pasik bizonyára már csak ezért is szívesen beülnek majd a filmre, hacsak addig nem végzik a vágó szemetesében az említett filmkockák.

Ezt is szeretjük