44 évesen is vadítóan szexi a Twin Peaks sztárja, Sherilyn Fenn
Sherilyn Fenn kisugárzását imádják a rendezők, mégis az anyaságot tartja élete legfőbb szerepének.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Twin Peaksben gyönyörűbbnél gyönyörűbb színésznők bukkantak fel. Közülük most a dögös Audrey alakítóját néztük meg közelebbről. A bohém zenészcsaládból származó színésznő, Sherylin Fenn Detroitban nőtt fel, de anyai ágon magyar és olasz, apai ágon ír és francia gyökerekkel is büszkélkedhet. A vegyes gének izgalmas elegye - a porcelánbőr és a sötét haj - túl a negyvenen is rendkívül vonzóvá teszi.

A Twin Peaks Audrey-jaként 26 évesen, valamint mostanság

Sherilyn nem iskolában tanulta a színészetet, ösztönös művész. Erotikus kisugárzása és nőiessége miatt korán fel is figyeltek rá, karrierje azonban csak a Twin Peaks című kultikus sorozattal indult be, amikor David Lynch rendező ráosztotta az elbűvölően titokzatos Audrey Horne szerepét.

Szexszimbólumból kétgyermekes sztármami

Az Emmy- és Golden Globe-díjra is jelölt színésznőt a kilencvenes években szexszimbólumként imádták, sorra kapta a jobbnál jobb szerepeket – Egerek és emberek, Végzetes ösztön, Dobozba zárt szerelem. A magazinok pedig, mint a Rolling Stone vagy a Playboy, nem győzték fotózni, természetesen a végzet asszonya stílusban.

Rövid hullámvölgy után tévésorozatokban bukkant fel ismét, szerepelt például a Jóbarátokban is, majd a Vágyrajárók főszereplője lett, mely egyébként nálunk is futott az AXN-en.

Szerelmi élete is izgalmasan alakult, 1985-ben a Dummies forgatásán belezúgott Johnny Deppbe, a nagy szerelemnek három és fél év után lett vége. Több hírességgel is randizott, többek közt Prince-szel és Kiefer Sutherlanddel is.

1994-ben ment először férjhez Toulouse Holliday zenészhez, tőle egy fia született, a most 16 éves Myles. A válás óta Dylan Stewarttal és közös fiukkal, a kétéves Christiannal él.

- A fiaim mindenhová elkísérnek. A nagyobbik már bejárta a világot! Mindketten nagyszerűek. Ők a két legjobb dolog, amit valaha is tettem – mesélte büszkén a fiatalos sztármami az SFX brit filmes magazinnak.Sherilyn szereti a színészi kihívásokat, legutóbb egy fekete humorú vígjátékot forgatott The Scenesters címmel, az In Plain Sight sorozat beugrójaként pedig leszbikus pénzhamisítót alakított.
Ezt is szeretjük