Élő adásban kapott nevetőgörcsöt! A műsorvezetőnek még a könnyei is folytak
Sheinelle Jones egy interjú után kapott nevetőgörcsöt élő adásban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nevetőgörcsben tört ki az egyik amerikai műsorvezető, Sheinelle Jones, miután kollégájával egy rövid interjút készített az olimpiai bajnok úszóval, Ryan Lochte-tal.

A sportoló gyakorlatilag képtelen volt értelmes válaszokat adni a legegyszerűbb kérdésekre, ezért tört ki a kacagás.

Nem az eszéért szeretik

Új amerikai valóságshow-t indít az amerikaiak úszófenoménja, a 28 éves Ryan Lochte. Úgy tűnik, a jóképű sztár nem volt megelégedve a népszerűségével, és azért, hogy ezt növelje, 13 héten keresztül bepillantást enged rajongóinak az életébe.

A műsor elindítása előtt a FOX csatorna műsorvezetői még interjút szerettek volna vele készíteni, ekkorra azonban kiderült, hogy jobban teszi a sportoló, ha inkább az eredeti foglalkozásánál marad - műveltsége ugyanis hagy némi kívánnivalót maga után.

A két tévés, Sheinelle Jones és Mike Jerrick arra lett volna kíváncsi, hogy mi vette őt rá arra, hogy valóságshow-t indítson, és milyen érzés az, hogy a kamerák ezentúl minden lépését követni fogják.

Az úszó azonban csak hebegett-habogott, érthetetlen válaszokat adott, néha kínosan hallgatott, láthatóan azért, mert fel sem fogta a kérdéseket. Majd elkezdett arról beszélni, hogy szabadidejében mennyire szeret a barátaival bulizni és kosárlabdázni.

Legalább jóképű

A műsorvezetők hiába próbáltak belőle kihúzni értelmes mondatokat, belátták, hogy hiábavaló, és azzal zárták le a rövid beszélgetést, hogy mindenképpen nézni fogják a műsorát, majd visszafojtott kacagásuk közben búcsút intettek az úszónak.

Az elköszönés után azonban kitört a nevetés, és azzal kezdtek el viccelődni, hogy 13 héten keresztül vajon miről fog szólni ez a valóságshow, amikor láthatóan kommunikálni is képtelen a sportoló.

A hölgy műsorvezetőnek már potyogtak a könnyei, amikor hozzátette, még szerencse, hogy ha már nem túl értelmes Ryan Lochte, legalább jóképű.

Ezt is szeretjük