Vöröslő monokliját takargatja Sharon Stone
Sharon Stone a minap minden igyekezetével azon volt, nehogy felismerjék az emberek, de sajnos mindhiába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone kétségtelenül divatba hozta a villantást, a sokat emlegetett lábtárogatós Elemi ösztön-jelenettel. Azóta minden valamirevaló sztárocska meglepte már a lesifotósokat intimebb tájékai leplezetlen bemutatásával - és általában minél több publicitásra vágyott valaki, ezt a mutatványt annál többször bevetette.

Bár a filmjelenet óta maga Stone is több alkalommal lepte már meg a nagyközönséget pikáns magamutogatással, ezúttal másféle testrészét engedte láttatni - ami ráadásul cseppet sem tűnt szexisnek. Az 51 éves színésznőt a napokban Los Angelesben kapták lencsevégre, és már első pillantásra volt valami furcsa az öltözködésében.

Detektívnek öltözött

Annak ellenére, hogy az időjárás igencsak borús volt az egyébként többnyire napfényes kaliforniai városban, a sztár napszemüvegben indult útjára. Nem sokkal később azonban kiderült, miért érezte szükségét annak, hogy sötét lencsével takargassa szemeit.

Ugyanis mindkettő alatt két vöröslő monokli volt megfigyelhető! Mivel a színésznő bizonyára nem tagja egy bokszklubnak sem, és feltehetően nem keveredett összetűzésbe senkivel, aki ilyen sebeket ejtett volna arcán, egyetlen magyarázat tűnik valószínűnek: mégpedig valamiféle plasztikai beavatkozás.

Mi történhetett?

Állítólag a ráncfelvarrás okozhat ilyesfajta zúzódásszerű foltokat, különösképpen a szemek környékén. Ami a dolog pikantériáját adja, az az, hogy Sharon Stone éppen a napokban beszélt arról, ő bizony eleddig nem vetette alá magát semmilyen szépészeti beavatkozásnak.

- Életünk során különféle az arcunk. Ha az ember görcsösen ragaszkodni akar fiatalkori képmásához, a végén úgyis megkeseredik. Személy szerint boldog vagyok úgy, ahogy most kinézek, így, 51 évesen. Úgy gondolom, Los Angelesben sokan teljesen egyformák, és én nem akarok rájuk hasonlítani. Persze nem azt mondom, hogy később esetleg nem alakíttatok magamon valamit, de most még jó minden, ahogy van. Mindenesetre annyit elmondhatok, eddig még soha nem feküdtem kés alá, nem varrták fel az arcom, és nem fecskendeztek belém sem botoxot, sem mást - vallotta a Tatler magazinnak.

Hogy mi lehet az igazság, annak csak a háromgyerekes sztár a megmondhatója. Annyi bizonyos, hogy négy epizód erejéig felbukkan majd a nagysikerű Law & Order, azaz a Különleges ügyosztály című sorozat áprilisban forgatott részeiben. Ki tudja, talán a tévészereplés kedvéért döntött mégis a beavatkozás mellett.
Ezt is szeretjük