Sharon Stone, ahogy még te sem ismernél rá
Sharon Stone a Tatler magazin címlapján pózolt, de úgy szétretusálták, amire mostanában nem nagyon volt példa.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Tatler magazin Sharon Stone-t kérte fel, hogy a februári számuk címlapján pózoljon. Az 51 éves amerikai színésznő természetesen örömmel mondott igent a felkérésre, a végeredmény azonban több mint megdöbbentő lett. Érdemes alaposan szemügyre venni a róla készült fotót, amely több szempontból is könnyen kiverheti a biztosítékot.

Abban semmi különös nincs, hogy a képszerkesztők retusálták Stone portréját, hiszen ez bevett – de többnyire letagadott - szokásnak számít a divatlapoknál. Ám az már sokkal inkább meglepő, hogy ezt a hamis látszatot keltő műveletet milyen elképesztő mértékben sikerült túlzásba vinniük.

Úgy néz ki, mint egy 30 éves nő

A Casino sztárja ugyanis úgy fest, mintha még mindig a harmincas éveit taposná. Arról nem is beszélve, hogy szinte teljességgel felismerhetetlen, mintha arca vonalait is megváltoztatták volna, és nemcsak a ráncokat, illetve a korosodás más jeleit tüntették volna el.

Az pedig csak hab a tortán, hogy Sharon Stone még egy ellentmondásos interjút is adott a magazinnak, amiben Meryl Streepről nyilatkozott felettébb félreérthetően, szavaival pedig sikerült sokakat felháborítania. Persze Stone a szóvivőjén keresztül közölte a nyilvánossággal, hogy véleményét egyáltalán nem kritikának, hanem jó szándékú dicséretnek szánta.

Olyan, mint egy bevetetlen ágy

- Azt gondolom, hogy Meryl Streep azért kap annyi szerepet, mert ő egy olyan nő, akihez bárki hasonlíthatja magát. Meryl olyan, mint egy bevetetlen ágy, és ilyen vagyok én is. Számomra ez teljesen igaznak tűnik – mondta kolléganőjéről.

A legnevetségesebb mégis az volt, amikor tagadta, hogy valaha is plasztikáztatott volna - bár elmondása szerint egyszer azért valamit csináltak vele is az orvosok, de hogy pontosan mit, azt nem árulta el:

- Sosem feküdtem kés alá, egyetlen egyszer sem: semmi ráncfelvarrás, semmi botox, semmi injekció. Egyszer azért kipróbáltam valamit, de amikor megnéztem magam egy filmben, egyáltalán nem tetszett, amit láttam - mintha óriási léggömbfejem lett volna. Úgy éreztem, ezt nem nekem találták ki – vallotta az Oscar-jelölt színésznő.
Ezt is szeretjük