Rá sem lehet ismerni! Felszaladtak a kilók Sharon Stone-ra
Sharon Stone egy szerep kedvéért hízott meg, és el is csúfították a szép színésznőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már 2013 januárjában a Sundance fesztiválon bemutatták az Egyesült Államokban a Lovelace című filmet, még mindig ennek kapcsán jelent meg interjú Amanda Seyfrieddel. A filmben azonban nem ő az egyedüli nagy név, hiszen szerepet kapott Sharon Stone is, aki egy idősödő pincérnőt, a főszereplő édesanyját alakítja.

A színésznő elmondta, nagyon élvezte a csúnya nő szerepét, mivel így legalább nem kellett korán lefeküdnie, és az is mindegy volt, hogyan néz ki reggel. Nem ez volt az első ilyen megmérettetése. A 2006-os Alpha Dogban is alig lehet ráismerni. Jócskán "felhizlalták" az egyébként igen csinos színésznőt.

Nézd meg, milyen színészek jutottak még ugyanerre a sorsra!

Ennyit tesz a smink!

Ki ne látott volna legalább egy részt a Csúnya Betty sorozatból vagy bármelyik feldolgozásából? Hollywoodban egyszerűen imádják bevetni azt a fordulatot, amikor egy csúnya lányból gyönyörű szexbombát faragnak. Legtöbbször mindezt pusztán sminkkel és a szemüveg elhagyásával érik el. Összegyűjtöttük most a leghíresebb átalakulásokat, ahol a csúnyácska szereplő végzet asszonyává válik!

Ezt is szeretjük