Még mindig piszkosul dögös a bikinis Sharon Stone
Bár már elhagyta az ötödik ikszet, még az évtizedekkel fiatalabbak is megirigyelhetik a mozisztár külsejét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone egyáltalán nem érzi úgy, hogy el kellene temetnie magát azért, mert betöltötte ötvenedik életévét.

Bikiniben egészségesebbnek tűnik, mint karcsúsító ruhákban

Sőt, az Elemi ösztön bombázója igyekszik minden alkalmat megragadni, hogy a világ figyelmét felhívja arra, az érett nők is tudnak ugyanolyan vonzók lenni, mint a tinédzserkorból alig kinőtt sztárfruskák.

Most kezdődik az élet

Nem véletlenül pózolt nemrég pucér keblekkel a Paris Match magazinnak, a botrányos címlapfotón ugyanis nem viselt mást, csak egy fekete fűzőt és egy magassarkú cipőt.

- Létezik olyan életkor, amikor az embernek már tartózkodnia kell attól, hogy megmutassa a testét? Szerintem ha valaki kényelmetlenül érzi magát a képeket nézve, az csakis azért van, mert ő maga tart az öregedéstől.

Nem érzek itt semmiféle provokációt. Ha így lenne, nem vállaltam volna a felkérést, mert nem tartom magam provokatívnak - mesélte az újság hasábjain a sztár.

Hogy akkor mire véljük a híres-hírhedt lábtárogatós jelenetet, azt inkább ne firtassuk. Tény, semmi oka nem lehet panaszra a filmsztárnak, hiszen láthatólag bombázó alakkal rendelkezik még most is.

Jachton pihen

És még a két évvel korábbi nyaralós képeken felfedezhető narancsbőrnek sem látható nyoma a hátsóján - ami vagy némi szépészeti beavatkozást sejtet, vagy ügyesebb takarást.

Mindenesetre az újabban facér színésznő remekül érezte magát Giorgio Damiani luxusjachtján, valahol Szardínia partjainál.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A verőfényes időben napfürdőzhetett és pancsolhatott kedvére, és még a lesifotósok fényképezőgépeinek kattogása sem hallatszott el a füléig, csakis a tenger morajlása.

Ezt is szeretjük