Sharon Osbourne: „Utálom a felfújt melleimet!”
Sharon Osbourne már nem szereti megnagyobbított melleit, ám az újabb átszabás lehetőségét sem zárta ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az álomgyárban nem sajnálják a pénzt a sztárok, ha plasztikai beavatkozásokról van szó, nem véletlenül virágzik a tengerentúlon is ez a szakma. Az öregedéstől, illetve a testi szépséghibáktól betegesen rettegő hírességek tulajdonképpen gondolkodás nélkül hajlandóak kifizetni egy zsák pénzt a megszépülés reményében.

Ám a páciensek nem mindegyik műtét végeredményével elégedettek, a közelmúltban például Sharon Osbourne adott hangot csalódottságának. Az 57 éves angol sztárhölgy éppen legutóbbi mellnagyobbító műtétjét bánta meg, és ezt nem is rejtette véka alá meglehetősen szabadszájú nyilatkozatában.

Azt akarja, hogy vegyék ki az implantátumokat

- Bárcsak ne csináltattam volna meg legutóbb a melleimet! Berakták ezeket az óriási kerek zsákokat, amitől úgy érzem, minta vízágyak lennének a mellkasomban. Utálom a melleimet. Azt akarom, hogy vegyék ki az implantátumokat, aztán majd eladom őket az eBay-en! - osztotta meg keserűségét a nyilvánossággal Sharon.

A pénz tényleg nem számít, hiszen Ozzy Osbourne felesége eddigi élete során megközelítőleg 450 ezer dollárt költött különféle szépészeti beavatkozásokra. Ez meg is látszik rajta, életkorából ugyanis simán letagadhatna 10-15 évet, arca feltűnően ránctalan, és még csak abba a hibába sem esett, hogy rémmé szabatta volna magát.

60 felett újra kés alá fekszik majd

Sharon azonban nem rejtette véka alá, elképzelhető, hogy néhány év múlva - például ha betölti a hatodik ikszet - ismét kés alá fekszik, mert nem akar petyhüdt nyakat. Lánya, Kelly Osbourne, aki a közelmúltban az összes súlyfeleslegétől megszabadult, szintén kilátásba helyezte a plasztikáztatást.

- Ha a melleim megereszkednek, biztosan felvarratom őket. Nem akarom, hogy a mellbimbóim a padlót súrolják.

A plasztikai sebészet az olyanoknak válik be igazán, mint az édesanyám. Megváltoztatta az életét, és visszaadta az önbizalmát, amire nagyon nagy szüksége volt - nyilatkozta Kelly.
Ezt is szeretjük