Azonnal műteni kell! Rákot diagnosztizáltak a népszerű énekesnőnél
Azonnal meg kell műteni Sharon Jonest, akinél orvosai epevezeték-rákot diagnosztizáltak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A népszerű soul énekes, Sharon Jones a nyilvánosság előtt is bejelentette, hogy epevezeték-rákot diagnosztizáltak nála az orvosok.

Az énekesnőnek szerencséje volt, még időben észrevették, nem képződtek még áttétek, de azonnal meg kell műteni.

Rákot diagnosztizáltak az énekesnőnél

Az énekesnő elmondta, az utóbbi hetekben nem érezte magát teljesen jól, a közérzete is folyamatosan romlott és nem tudta, mi is lehet a baj.

Éppen ezért felkereste az orvosát, bár ő azt hitte, csak valamiféle megfázás bujkál benne. A vizsgálatok során derült ki, hogy sokkal komolyabb a baj és nem késlekedhetnek.

Az énekesnő és bandája, a The Dap-Kings új albuma augusztus 6-án jelenik meg, ráadásul épp egy turné kellős közepén járnak, így nem éppen a legkedvezőbb az idő, de orvosai szerint nem várhatnak, nehogy áttétek képződjenek.

Hosszú lesz a lábadozási idő

A műtét invazív jellege miatt az 57 éves sztár hosszú lábadozási időre számíthat, le is mondták minden fellépésüket, de mint írta nyilatkozatában, mindent el fog követni, hogy a lehető leghamarabb talpra tudjon állni, hogy a rajongói megkaphassák, amit érdemelnek.

Kérte őket, hogy maradjanak kapcsolatban, tartsák benne a lelket, hogy megújulva, egészségesen állhasson újra eléjük.

Epevezetékrákot évente megközelítőleg 3 ezer embernél diagnosztizálnak csak az Egyesült Államokban. Az epevezeték ha elzáródik, sárgaság léphet fel, és gyakori a májra átterjedő tumor is.

Ezt is szeretjük