A 64 éves Sharon Stone tűzpirosban pózolt a címlapon: gyönyörű fotó készült róla
Sharon Stone csak úgy ragyogott a Vanity Fair magazin olasz kiadásának borítóján.

sharon-stone-címlap
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone a Vanity Fair olasz kiadásának májusi címlapsztárja. A gyönyörű fotót elnézve nem csoda, hogy a rajongói kortalan szépségnek becézik, a 64 éves színésznő újra és újra bebizonyítja, ha az ember jól érzi magát a bőrében, az kívülről is sugárzik.

Branislav Simoncik fényképész készítette róla a lélegzetelállító felvételt, amelyet a díva az Instagram-oldalán is megosztott. Alig telt el pár óra, máris záporoztak a dicsérő szavak a bejegyzés mellett.

Sharon Stone Vanity Fair-címlapja

A magazin borítóján tűzpiros ruhába burkolózva látható. A kommentelők nem csak azt állapították meg, a vörös egyértelműen az ő színe, imádták, hogy ezúttal teljesen természetes sminkben láthatták.

A fotózáshoz készült interjúban a színésznő az évek múlásáról beszélt. Elárulta, nem harcol foggal-körömmel az idő ellen, szerinte minden egyes eltelt másodperccel bölcsebbek és erősebbek vagyunk. Emellett legújabb szerelemprojektjéről is mesélt. Szerepet kapott az HBO nagy sikerű szériája, A légikísérő második évadában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiderült, imádta az első szezont, ezért amint meg tudta, hogy a főszereplő anyja is részese lesz a folytatásnak, rögvest jelentkezett a szerepre, ami nem megszokott az ilyen nagy nevű hollywoodi sztárok körében. Repesett a boldogságtól, hogy megkapta a Kaley Cuoco által játszott Cassandra édesanyjának szerepét. 

sharon
Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

Cuoco korábban Jimmy Kimmel műsorában áradozott a közös munkáról Stone-nal. Bár élete egyik legjobb partnereként írta le kolléganőjét, azt hozzátette, volt némi kellemetlenség is az egyik jelenet felvételekor.

- Volt egy hosszú, érzelmes jelenetünk. A karaktereinknek sírniuk kellett a végére. Sharon a jelenet előtt odajött hozzám, és megkérdezte, nem zavar-e, ha hozzáér az arcomhoz felvétel közben. Azt válaszoltam, persze, hogy nem, tegyen úgy, ahogy jónak látja. A monológ végén hatalmas pofont adott nekem, aztán persze odajött, és bocsánatot kért, elmondta, ezt érezte helyesnek a hitelesség kedvéért - ecsetelte Kaley Cuoco a Jimmy Kimmel Live vendégeként.

Donatella Versace a 2022-es Grammy-gálán

A 2022-es Grammy-gálára meghívást kapott a divatipar nagyágyúja, Donatella Versace is, aki még a vörös szőnyegen egy zöld miniruhában kápráztatott el mindenkit, ám a gálán már aranyba bújt.

Ezt is szeretjük