A 63 éves Sharon Stone fürdőruhában és smink nélkül pózolt: új Insta-képét imádták a rajongói
Sharon Stone gyönyörűen fest friss fotóján.

sharon stone cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone a '90-es évek egyik szexszimbóluma volt, az Elemi ösztön imádott sztárja mindig gyönyörű nő volt, legfrissebb képein is ragyogóan fest.

Hatvan felett bátran vállal be dögösebb fotózásokat, de közösségi oldalaira nemcsak azokat a képeket tölti fel, amelyeket profi szakemberek készítettek róla, hanem azokat is, amelyeket mobiltelefonnal csináltak róla szerettei.

Sharon Stone fürdőruhában, smink nélkül lazított

A 63 éves sztár otthonának kertjében lazított, francia bulldog kutyusa, Joe társaságában napozott éppen. Az aranyos pillanatot meg is örökítették, Stone egy fekete fürdőruhában pózolt, nem mellesleg az arcán egy gramm festék sem volt. Nagyon természetes és csodás lett a végeredmény.

A fotó a rajongók szívébe is pillanatok alatt belopta magát, egy nap alatt közel 120 ezer lájkot kapott, emellett sokan dicsérték, hogy mennyire fantasztikusan néz ki: "Bár a kutya ellopja a show-t, de Sharon, ragyogóan festesz. Gratulálok az új könyvedhez.", "Gyönyörűen festesz, mint mindig!", "Mit is mondhatnék? Imádni valóak vagytok!" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

Az elmúlt hónapokban Stone gyakrabban bukkant fel a médiában, ugyanis a The Beauty Of Living Twice című memoárja márciusban jelent meg a tengerentúlon, hazánkban várhatóan ősszel kerül a boltok polcaira. A kiadványban még sosem hallott, megdöbbentő történeteket tárt fel. A legnagyobb visszhangot az a sztorija keltette, ami a mellnagyobbításáról szólt, a színésznő nem is akarta plasztikáztatni magát, mégis így alakult a sorsa.

2001-ben azért fordult orvoshoz, hogy a melleiben talált csomókat eltávolítsák, az operáció rendben le is zajlott.

- Amikor levették rólam a kötést, észrevettem, hogy egy kosárral nagyobbak lettek a melleim, az orvosom azt válaszolta, azért plasztikáztatott, mert a nagyobb méret jobban passzol a csípőm szélességéhez. A beleegyezésem nélkül megváltoztatta a testem. Azt gondolta, csinosabb lennék nagyobb és jobb mellekkel - fogalmazta.

Énekesnők bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Britney Spears, Lady Gaga és Jennifer Lopez bikinis alakját is.

Ezt is szeretjük