Íme Sharon Stone legidősebb fia: a 22 éves Roant csak ritkán láthatjuk

Sharon Stone fiából igaz férfi érett, aki édesanyja szeme fénye.

sharon-stone-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone és volt férje, Phil Bronstein a '90-es évek végén szerettek volna családot alapítani, sajnos a színésznő többször elvetélt egy autoimmun rendellenesség miatt.

Ennek ellenére édesanya akart lenni, így 2000-ben örökbe fogadtak egy kisfiút, Roant. Producer férjével nem sokkal később tönkrement a házasságuk, ezután még két fiút adoptált, Laird 2005-ben, Quinn 2006-ban született. A színésznő legidősebb fiát, Roant csak ritkán láthatjuk a médiában.

Sharon Stone fia, Roan 

A szőke sztár láthatóan nagyon büszke fiára, akiről nagy ritkán még a közösségi oldalaira is posztol.  Elnézve a posztot, amelyet Sharon Stone osztott meg, biztosak lehetünk abban, hogy a 22 éves Roan igazi férfivá cseperedett az évek alatt. Hosszú hajjal és sármos mosollyal hódítja meg a női szíveket.

Szőkésbarna hajjal pózol a kamerának, miközben látszik, hogy mennyire vidám, ha édesanyja készít róla egy fotót. Ritkaságnak számít, ha a színésznő a nyilvánosság előtt is mutatkozik fiaival, a vörös szőnyeges eseményeken is általában egyedül jelenik meg. 2021-ben a cannes-i filmfesztiválra legidősebb gyermeke is elkísérte, akivel szenzációs párost alkottak együtt.

A Vogue-nak adott 2019-es interjújában arról beszélt, hogy fiait sajátjainak érzi, akikért bármikor bármit megtenne.

A cikk az ajánló után folytatódik

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Három örökbe fogadott fiam van, és életem nagy kiváltsága volt felnevelni őket. Amikor örökbe fogadsz, rájössz, hogy bármelyik gyerek lehet a gyermeked. Utána soha többé nem látod ugyanúgy a világot. Mindenkivel kapcsolatban így érzek ezen a bolygón. És ez már önmagában is csoda.

2020 februárjában árulta el az InStyle magazinnak, hogy mennyire jó döntés volt részéről az örökbefogadás.

2021-ben a cannes-i filmfesztiválra legidősebb gyermeke, Roan is elkísérte.
2021-ben a cannes-i filmfesztiválra legidősebb gyermeke, Roan is elkísérte.
Fotó: Getty Images Hungary/Stephane Cardinale - Corbis

- A legnagyobb büszkeséggel az tölt el, hogy anya lehetek. Szerintem a legtökösebb dolog, amit valaha csináltam, az volt, hogy összeszedtem magam, továbbléptem, és folytattam tovább a szülői teendőimet, hogy a fiaimat szépen nevelhessem fel.

Pierce Brosnan fiainak fotózása

A 21 éves Paris Brosnan és a 26 éves Dylan Brosnan édesapjuk Keely Shaye Smithszel kötött házasságából születtek. Pierce Brosnan másik fia, a 38 esztendős Sean Cassandra Harristől született, aki Brosnan első neje volt. A nő 1991-ben rákban hunyt el. Brosnan mostani felesége, Keely Shaye büszkén osztotta meg azt a képet, amellyel fiai bekerültek a People magazin 2022-es legszexibb férfiai című lapszámába.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük