Sharon Stone fekete miniben mutatta meg bomba alakját: ilyen dögös a 64 éves sztár

Sharon Stone fantasztikusan jól nézett ki a fekete miniruhában.

sharon-stone-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legendás színésznő, Sharon Stone 1992-ben az Elemi ösztönnel futott be, ám már előtte is számos ismert produkcióban feltűnt, mint például a Magnumban, a Rendőakadémia 4. - Civil osztagban vagy a Total Recall - Az emlékmásban. 

Karrierjét modellként kezdte Európában, csak ezután döntött úgy, hogy az Egyesült Államokba költözik, és sztár lesz. 

Sharon Stone 64 évesen miniruhában

Sharon Stone-on egyszerűen nem fog az idő, a 64 éves sztár alakja tökéletes, megjelenése elegáns és légies. Nem véletlen, hogy még mindig előszeretettel dolgoznak vele a nagy divatcégek, májusban a Dolce & Gabbana forgatott vele kampányfilmet. 

 Ebben egy elképesztően dögös, fekete miniruhát viselt, ráadásul a dekoltázsa sem volt semmi. Védjegyével, a rövid, szőke hajával, valamint napszemüvegével olyan volt, akár egy igazi díva. 

A forgatásra az olaszországi Velencében került sor, a reklámfilmben a színésznő nem egyedül szerepelt, hanem két sármos, fiatal férfival, akik láthatóan keresték a kegyeit. 

A szépséges sztár először 26 évesen ment férjhez, akkor Michael Greenburgnak mondott igent, három évvel később váltak el. Ezután két olyan kapcsolata volt, amiben megkérték a kezét, ám esküvő helyett ezeknek szakítás lett a vége. 

Második férje Phil Bronstein volt, akivel szerettek volna családot alapítani. Sharon Stone azonban nem tudta kihordani a terhességeit egy betegség miatt, így végül az örökbefogadás mellett döntöttek. Roan Joseph Bronstein 2000-ben született. Válásuk után a színésznő két újabb kisfiút vett magához, Lairdot és Quinnt. 

Julia Roberts bikiniben 54 évesen

A hatalmas mosolyáról elhíresült színésznő szívesen strandol a családjával, hiszen férje, Danny Modor a szörfözés szerelmese. Utoljára 2021 decemberének végén örökítették meg a sztárt Ausztrália egyik strandján. Akkor egy neonpink fürdőruha volt rajta, ami jól kiemelte nőies alakját.

Az 54 éves Julia Roberts fürdőruhás fotói: ilyen az alakja a háromgyerekes színésznőnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Mondadori Portfolio

Ezt is szeretjük