Sharon Stone fekete miniben mutatta meg bomba alakját: ilyen dögös a 64 éves sztár
Sharon Stone fantasztikusan jól nézett ki a fekete miniruhában.

sharon-stone-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legendás színésznő, Sharon Stone 1992-ben az Elemi ösztönnel futott be, ám már előtte is számos ismert produkcióban feltűnt, mint például a Magnumban, a Rendőakadémia 4. - Civil osztagban vagy a Total Recall - Az emlékmásban. 

Karrierjét modellként kezdte Európában, csak ezután döntött úgy, hogy az Egyesült Államokba költözik, és sztár lesz. 

Sharon Stone 64 évesen miniruhában

Sharon Stone-on egyszerűen nem fog az idő, a 64 éves sztár alakja tökéletes, megjelenése elegáns és légies. Nem véletlen, hogy még mindig előszeretettel dolgoznak vele a nagy divatcégek, májusban a Dolce & Gabbana forgatott vele kampányfilmet. 

 Ebben egy elképesztően dögös, fekete miniruhát viselt, ráadásul a dekoltázsa sem volt semmi. Védjegyével, a rövid, szőke hajával, valamint napszemüvegével olyan volt, akár egy igazi díva. 

A forgatásra az olaszországi Velencében került sor, a reklámfilmben a színésznő nem egyedül szerepelt, hanem két sármos, fiatal férfival, akik láthatóan keresték a kegyeit. 

A szépséges sztár először 26 évesen ment férjhez, akkor Michael Greenburgnak mondott igent, három évvel később váltak el. Ezután két olyan kapcsolata volt, amiben megkérték a kezét, ám esküvő helyett ezeknek szakítás lett a vége. 

Második férje Phil Bronstein volt, akivel szerettek volna családot alapítani. Sharon Stone azonban nem tudta kihordani a terhességeit egy betegség miatt, így végül az örökbefogadás mellett döntöttek. Roan Joseph Bronstein 2000-ben született. Válásuk után a színésznő két újabb kisfiút vett magához, Lairdot és Quinnt. 

Julia Roberts bikiniben 54 évesen

A hatalmas mosolyáról elhíresült színésznő szívesen strandol a családjával, hiszen férje, Danny Modor a szörfözés szerelmese. Utoljára 2021 decemberének végén örökítették meg a sztárt Ausztrália egyik strandján. Akkor egy neonpink fürdőruha volt rajta, ami jól kiemelte nőies alakját.

Cover-fotó: Getty Images/Mondadori Portfolio

Ezt is szeretjük