"Úgy érzem, bele fogok halni" - A rákos színésznő szívszorító vallomása

Nézd meg!

Shannen Doherty posztján az egész internet elérzékenyült.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Bűbájos boszorkák egykori sztárja, Shannen Doherty tavaly augusztusban tudta meg, hogy mellrákkal küzd, azóta pedig minden erejével azon van, hogy legyőzze a betegséget. Instagram-oldalán részletesen dokumentálja a kezeléseket, és őszintén vall a gyilkos kórral való harcról, hogy követői erőt meríthessenek a küzdelméből - most azonban bevallotta, hogy először érezte úgy, hogy bele fog halni a betegségbe.

 

ShannenDoherty (@theshando) által közzétett fénykép,

 

"A kemo utáni nap nem mindig olyan jó. Néha nem tudok táncra perdülni, enni, vagy egyáltalán arra gondolni, mit hoz a holnap. Néha úgy érzem, bele fogok halni. Két napig vagy akár hat napig is szenvedek, de aztán megint erőt önt belém a remény" - írja az Instagram-oldalán.

Szívszorító fotók Shannen Doherty küzdelméről a rákkal

Shannen Doherty mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerülje a legrosszabbat, azt nyilatkozta a People magazinnak, hogy az utolsó erejével is küzdeni fog, és nem nyugszik, amíg le nem győzi a betegséget. Nézd meg a kemoterápián készült szívszorító felvételeket!

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük