A végstádiumú rákkal küzdő Shannen Doherty készül a halálra: szívszorító, mire szánta rá magát

Shannen Doherty számára édesanyja a prioritás.

Shannen Doherty állapota
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Shannen Doherty a Let's Be Clear podcastjének hétfői epizódjában arról beszélt, milyen lépésre szánta rá magát annak érdekében, hogy megkönnyítse édesanyja életét. A négyes stádiumú rákkal küzdő színésznő már készül a halálára.

Shannen Doherty az állapota miatt hozta meg a komoly döntést

A podcastből a Page Six szemlézett. Mint kiderült, a Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 sztárjának az a fő célja, hogy minél több terhet levegyen az anyja, Rosa válláról, ezért elkezdett megszabadulni a személyes tárgyaitól.

Doherty 2024 februárjában.
Doherty 2024 februárjában.
Fotó: Gerardo Mora / Getty Images Hungary

- Ebben a pillanatban az édesanyám a prioritásom, tudom, hogy mennyire nehéz lesz számára, ha én halok meg előbb nála. Mivel ezt nehezen fogja majd feldolgozni, ezért szeretnék könnyítést adni neki. Nem akarom, hogy egy csomó dolgot neki kelljen intéznie. Nem akarom, hogy rá maradjon négy garázs tele bútorral - magyarázta.

Az 52 éves sztár elkezdte átnézni az összes holmiját annak érdekében, hogy azokat eladományozza vagy eladja. Legutóbb tennessee-i otthonába utazott, hogy összepakolja az összes cuccát. Ez azért volt nehéz számára, mert régebben arról álmodozott, hogy ezen a telken fog élni, és idős vagy sérült lovakat fog ott tartani.

- Csomagoltam, és sírni kezdtem… Úgy éreztem, feladtam az álmomat, de mégis mit jelentett ez számomra? Ez azt jelentette, hogy lemondok az életről? Ez azt jelentette, hogy bedobom a törölközőt?

Bár édesanyja először lebeszélte, hogy feladja ezt az álmát, de végiggondolta, és rájött, mennyi anyagi teherrel járna az ingatlan felújítása, így végül nem hallgatott az anyjára. Úgy érzi, az elengedés volt a helyes dolog, ami békével töltötte meg a szívét. Arra is rájött, hogy a személyes tárgyainál sokkal több boldogságot okoz neki az, ha a szeretteivel lehet, és közös élményeket élhet meg velük. Mivel az eladásokból pluszpénzt keresett, abból elvitte nyaralni az édesanyját.

Dohertyt 2015-ben diagnosztizálták mellrákkal, bár 2017-ben meggyógyult, két évvel később kiújult nála a betegség.

Szívbe markoló, mi Shannen Doherty utolsó kívánsága: a végstádiumú rákkal küzdő színésznő a podcastjában vallott erről

Shannen Doherty felfedte az utolsó kívánságát, de már a temetését is megálmodta.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük