Felpofozta az X-Factor mentora! Csak most merte elmondani az énekes
Shane Filan, a Westlife énekese csak most vallott a múltról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tinik százezrei rajongtak egykor a Westlife zenekarért. Az együttes menedzsere az a Louis Walsh volt, aki most az X-Factor egyik mentora.

Ő szervezte le azt a találkozót is Simon Cowell-lel, melyről az egyik tag, Shane Filan csak most beszélt a nyilvánosságnak.

Az énekes elmondta a The Mirrornak, a meghallgatás előtt kicsit felöntött a garatra, ezért nem tudta a legjobbat nyújtani. Mint mondta, Louis Walsh villámló szemekkel vágtatott oda hozzá és képen törölte, miközben cifra káromkodásokat vágott a fejéhez.

Simon Cowell azt tanácsolta mentortársának, hogy dobja ki a bandából az énekest. Aki ehelyett megnövesztette a haját, szoláriumba kezdett járni, három hónap múlva pedig újra próbálkoztak Cowellnél, aki ekkor már vevő volt a csapatra és le se esett neki, hogy a két énekes egy és ugyanaz.

A Westlife hamar sikeres lett a tinilányok körében, négyhónapos turnéjuk alatt 22 országban jártak és Shane Filan 12 millió fontos vagyonra tett szert. Ám nem tudott vele okosan gazdálkodni, drága autókra és luxuslakásokra verte el a pénzt.

Mint mondta, a drog sosem volt az élete része, ugyanakkor alkoholista lett és egyre ritkábbak lettek a tiszta pillanatai. Odáig csúszott a lejtőn, hogy 2012-ben már csődöt kellett jelentenie. Ekkor újfent az X-Factor mentora sietett a segítségére és 2013-ban egy szólóalbumot adott ki.

Ezt is szeretjük