Fotók! Szinte semmiben pózolt Shakira
A 32 éves sztár egy világhírű divatmagazin kedvéért villantotta meg formás testét egy fülledten érzéki fotósorozaton.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira, a világ mostanság első számú kolumbiai szépsége a Vanity Fair októberi számához pózolt szinte semmiben. Bár a képeken viszonylag kevés meztelen testfelület bukkan elő, az áttetsző anyagok és a félig-meddig takaró ruhák kétséget kizáróan bizonyítják, hogy a csinos énekesnő teste bizony bomba formában van.

A lényeget csak sejtetik a jóképű modellfiúkkal készített felvételek

Michael Roberts fotós a kézenfekvő latinos háttér helyett inkább egy csillogó párizsi öltözőszobát választott színhelyül, a képek budoárhangulatúak, a beállítások pedig Brigitte Bardot-t idézik.

Shakira a fotókon a legújabb párizsi couture darabokat viseli - a Diortól, a Chaneltől és Jean-Paul Gaultier-től -, kiegészítve szikrázó Cartier-ékszerekkel. Nem csoda, hogy a felkérésre nagy örömmel mondott igent!

- Egy év vietnami papucsban és pólóban töltött stúdiózás után kifejezetten élveztem, hogy gyönyörű ruhákba bújhattam – mesélte nevetve a magazinnak adott interjújában.

Tény, hogy az egzotikus latina szívesen mutogatja bájait – új videójában például szűk dresszben, akrobatikus pózokban vonaglik -, de a teljes meztelenségig még sose ment el.

Hibátlan testét, férfiak ezreinek nagy bánatára, csak kedvese láthatja leplezetlen valójában. Antonio de la Ruával - aki nem mellesleg a volt argentin elnök fia - 2000 óta alkotnak egy párt, a pletykák szerint már össze is házasodtak titokban.

A formás díva - teljes nevén - Shakira Isabel Mebarak Ripoll - 1991-ben jelentette meg első spanyol nyelvű albumát, de csak 2001-ben szerzett nemzetközi ismertséget Laundry Service című nagylemezével.

A védjegyévé vált hastánccal és fülbemászó dalaival könnyen szerzett rajongótábort, persze az sem volt hátrány, hogy a mindössze 155 centis énekesnő barnáról szőkére váltott, emellett úgy tíz kilót ledobott.Shakira azonban nem csak testéről, eszéről is híres. Már kiskorától verseket ír, a spanyol mellett angolul, olaszul és portugálul is beszél, ráadásul 140-es IQ-val büszkélkedhet. Októberben megjelent új, She Wolf című eklektikus lemezével két év után tért vissza a listákra.
Ezt is szeretjük