Shakira és a nála 10 évvel fiatalabb Piqué imádják egymást - Nem számít a korkülönbség

Olyan női sztárokat mutatunk, akik egy fiatalabb férfi mellett találták meg a boldogságot.

shakira-pique-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok nő úgy választ párt magának, hogy a férfi legyen az idősebb, ám vannak, akik végül egy fiatalabb pasi oldalán találják meg a boldogságot. Számos női híresség járt már így, köztük van Shakira is, aki 2011-ben vállalta fel kapcsolatát a nála tíz évvel fiatalabb labdarúgóval, Gerard Piquével.

Női sztárok, akik fiatalabb férfit szeretnek

A 42 éves énekesnő és a 32 éves sportoló kapcsolata kiállta az idő próbáját, 2010-ben, a Waka Waka című dal klipforgatásán találkoztak egymással először. Később ebből szerelem szövődött, majd 2011-ben Shakira az egyik koncertjén jelentette be, hogy ő és Piqué egy pár. Azóta családot is alapítottak, két tündéri fiúgyermeket nevelnek együtt, Milan 2013-ban, Sasha 2015-ben jött a világra.

Nem Shakira az egyetlen, aki egy fiatalabb pasi oldalán találta meg a szerelmet. Képes összeállításunkban olyan sztárpárokat láthatsz, akik fittyet hánytak a korkülönbségre.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük